Avlyser miljøkonferanse

Publisert Sist oppdatert

I perioden 23.-24. september skulle kongressen Green Arena Scandinavia løpt av stabelen i Oslo Spektrum, men denne er nå avlyst. I en pressemelding fra styret i Bygg Reis Deg AS fremgår det at lav deltakelse er årsaken.

Les også: Går i dybden og sparer tre mill. KWh

Les også: Sikter mot miljøtoppen

– Vi har ikke greid å mobilisere et tilstrekkelig antall konferansedeltagere som er nødvendig for en forsvarlig gjennomføring av arrangementet, sier administrerende direktør Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg AS.

Green Arena Scandinavia 2014 ble etablert med ambisjon å være en felles konferanse- og utstillingsarena for alle som er involvert i utvikling og bygging av grønne bygg og boliger i bygg- og eiendomsnæringen. Program og konsept er utviklet i et samarbeid mellom Bygg Reis Deg AS, Grønn Byggallianse, Powerhouse, FutureBuilt, SmartCity Bærum, Norwegian Green Building Council og bransjeorganisasjonen Norsk Eiendom.  

Les også:  Rolige dager for energimerkerne

Les også: Bråsnur om fjernvarme

 – Det er bare å beklage at vi ikke nådde målet om å gjennomføre arrangementet nå i høst, tross alle gode intensjoner. Vi er stolt over programmet vi utviklet i fellesskap, erfaringer jeg håper vi kan bygge videre på, sier Halvard Gavelstad som nå starter planlegging av konferansekonseptet for Bygg Reis Deg 2015, som arrangeres på Norges Varemesse, Lillestrøm 14. – 17. oktober 2015.

Les også: To av tre bryter loven

Les også: 62 nybygg med energimerke A

Les også: Her er Norges beste miljøbygg

 

Powered by Labrador CMS