FYRI: AB Invest har utviklet 100 fritidsboliger i tilknytning til hotellet Fyri Resort i Hemsedal. Foto: Fyri.

Buchardt har solgt 300 fritidsboliger på tre år

AB Invest har utviklet og levert hele 300 fritidsboliger på ulike fjelldestinasjoner de seneste tre årene.

Publisert Sist oppdatert

Anders og Arthur Buchardt har vært kjent som to av Nordens hotellkonger etter å ha slått seg stort opp på hoteller i Norden. Men de seneste årene har de, gjennom selskapet AB Invest, også satset stort på utvikling av fritidsboliger og fjelldestinasjoner.

De tre seneste årene har AB Invest ferdigutviklet og overlevert 300 fritidsboliger på fjelldestinasjonene Hafjell, Kvitfjell, Hemsedal, Gaustatoppen og Oppdal. Det seneste prosjektet var i Oppdal, hvor 27 leiligheter knyttet til AB Invests hotell Quality Hotel Skifer ble overlevert til kjøperne i høstferien.

– Dette prosjektet er det første fritidsboligprosjektet som er ferdigstilt og overlevert i Oppdal, og fritidsboligene, som hotellet, ligger midt i sentrum. På den måten sikrer prosjektet grønn mobilitet med togforbindelse til hytta og kort gangavstand til handel og næringsliv, sier Katrine Belsvik, markedsansvarlig i AB Invest.

Tidligere i år har AB Invest overlevert Favn Chalet på Hafjell. Totalt har AB Invest utviklet over 100 fritidsleiligheter på Favn Hafjell, i tillegg til restaurant, cafe, sportsbutikk, skiutleie og trenings- og møterom.

– Vi har en helårstankegang når vi utvikler våre destinasjoner hvor det å bygge attraksjon rundt fritidsboligen er viktig. Ved å bygge mer kompakt og tettere minimerer vi inngrepet i naturen, og skaper gode sosiale arenaer i fjellheimen. Fritidsboligene og områdene vi utvikler stimuler til fysisk aktivitet, til sosiale relasjoner og friluftsliv i vakker natur, sier prosjektutvikler i AB Invest Gunnar Oveland.

AB Invest har utviklet 100 fritidsboliger i prosjektet Fýri Hemsedal som ligger tilknyttet og omkringliggende deres hotell Fýri Resort. 

– Kombinasjonen med fritidsbolig og hotell viser seg å være attraktivt og det er tydelig at leilighetseierne nyter godt av fasilitetene til hotellet; pool club, flere restauranter, barer, konferanse- og møteromsfasiliteter, og nå det nyeste tilbudet og påbygget Fýri Sports Club, et aktivitetssenter med servering i tillegg til to padelbaner, sier Anders Buchardt, eier og utvikler i AB Invest.

 

Powered by Labrador CMS