Bolig

42 prosent av alle regulerte boliger

Neptune Properties sto i første halvår for 42 prosent av alle regulerte boliger vedtatt av Oslo bystyre.

STØRST: Neptune Properties fikk regulert 396 nye boliger i første halvår. Her er fra prosjektet i Ensjøveien 4.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I første halvår vedtok bystyret i Oslo til sammen regulering av til sammen 947 nye boliger. Neptunes andel av disse på 396 utgjorde hele 41,8 prosent, og boligutvikleren var dermed den i Oslo som hadde flest godkjente og regulerte boliger så langt i år.

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å få saker gjennom i rådhuset. At det i sum utgjør en så stor andel av totalt volum er gledelig, og et uttrykk for at vi har lykkes med å forbedre og strukturere det krevende arbeidet med reguleringsprosesser. Det er en vitaminpille for hele organisasjonen å se resultatene av den jobben som har gått over lang tid, slik prosesser som dette ofte er, sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune Properties.

Neptunes prosjekter er Ensjøveien 34, med 80 enheter, Malerhaugveien 25, med 230 enheter og Ensjøveien 4, med 86 enheter.

– Vi som mange andre utviklere hadde gjerne sett at det ble vedtatt flere regulerte boliger enn hva tilfellet er i Oslo. Saksbehandlingen burde ideelt sett vært kortere enn de tre til fem årene vi ofte opplever, samtidig er vi opptatt av å arbeide effektivt innenfor de rammene som til enhver tid gjelder, – i stor grad handler det om å gjøre godt grunnarbeid i hvert eneste prosjekt, med realistiske rammer og gode planer. Da øker sjansen for å lykkes, sier Gregersen.

Solon hyrer dreven rådgiver
Karriere
Ukens tips – Sletting av heftelser
Juss
Boligbygg sendte bekymringsmelding om saksbehandling (+)
Bolig
Mistet prosjekt – konkurrenten tok over
Bolig
Byggherrehjørnet: Byggherrens avbestillingsrett
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Holdt på med Filipstad-prosjektet siden 2006
Nyheter
Dårligste siden 2014
Bolig
Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.