Juss

Til topps i advokatkåring

Eiendomsteamet hos DLA Piper har blitt kåret til «the World’s leading Real Estate Lawyers» av Who’s who legal.

PRISSATT: Fra venstre Anders Bergene, Tone Gjertsen, Bjørn Slaatta, Andreas Mello-Kildal, Magnus Løvlien Lutnæs, Line Ravlo-Losvik og Thomas Rindahl Håkonsen. Alle er partnere i DLA Piper.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Ratingen, som nylig ble offentliggjort, inneholder hvert år en kåring av det beste firma på verdensbasis. Advokatene i DLA Piper, fordelt på 40 ulike land, er veldig glade for den anerkjennelsen som ligger i denne prisen.

– Det er utrolig hyggelig å motta denne utmerkelsen, sier Thomas Håkonsen, som er leder for det norske eiendomsteamet hos DLA Piper.

I Norge består teamet av 17 eiendomsadvokater og et entrepriseteam på 21 advokater, og utgjør med det et av de største fagmiljøene i Norge innenfor eiendom. I Norden er det totalt ca 100 advokater som jobber med eiendom, og world-wide er det ca 500 eiendomsadvokater, som nå i fellesskap har fått denne prisen.

LES OGSÅ: Opprykk og nedrykk i fersk advokatranking

– Å få anerkjennelsen som team er det største vi kan oppnå. Vi jobber mye på tvers av landegrensene, både i Norden og internasjonalt, og da er det spesielt hyggelig med en slik pris, sier Håkonsen.

Line Ravlo-Losvik anerkjennes også personlig som en av Norges ledende eiendomsadvokater, sammen med mange andre eiendomsadvokater fra CLP, Haavind, Schjødt, Selmer, Thommesen, Wiersholm, Arntzen de Besche, BAHR og Wikborg Rein.

– Det er selvsagt hyggelig med en personlig anerkjennelse, men å være en del av et så stort og anerkjent internasjonalt team betyr mer enn den personlige anerkjennelsen, sier Ravlo-Losvik.

LES OGSÅ: Chambers and Partners: Her er Norges beste eiendomsadvokater

– Det er alltid et team som står bak leveransen. Et team som deler, videreutvikler og forvalter kompetansen, gjør det gøy å jobbe med eiendom og medfører at vi lærer nye ting og bygger videre på erfaringer fra gang til gang.

– At jeg nå også har fått muligheten til å trekke på erfaringer fra et verdensomfattende team, har allerede gitt nye erfaringer som jeg tror mange kunder vil ha glede av, avslutter Ravlo-Losvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Solgt for 1,325 milliarder
Transaksjoner
Kåret Beste Bygg i nord
Aktuelt
Nytt storkjøp fra SPG
Transaksjoner
Store planer for byens indrefilet
Utvikling
Slik blir det nye regjeringskvartalet
Play
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Eiendomsbesitter ut mot høyder
Utvikling
Tidligere fabrikkeiendom blir boliger (+)
Bolig
Nytt fond skal kjøpe for milliarder (+)
Transaksjoner
Byggestart på Billingstad
Bolig