Bolig

Ser store muligheter fremover i modulbygg

Bonum og Folksom kjøper seg opp i smartmodul-selskap.

MODUL: - Eiendomsbransjen er i stadig utvikling og vi ser store muligheter fremover i modulbygg, sier markedssjef og partner Ruben Wilhelmsen i Bonum.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Camp Supply International (CSI) har bygget opp en betydelig merittliste innen design, produksjon og salg av modulære enheter til forsvarsmarkedet. Selskapet har et solid rykte for å levere høykvalitetsprodukter og er også i ferd med å etablere seg skikkelig i det private eiendomsmarkedet, ifølge en pressemelding.

CSI satser nå for fullt på modulære bygg, i første rekke hybelbygg, leilighetsbygg, kontorbygg og hotellbygg gjennom etableringen av selskapet Cubes Construction, hvor Britt Røed Lohne er ansatt som daglig leder. Middelborg AS ved Kristian Lundkvist går inn som investor i morselskapet Camp Supply Holding, mens solide eiendomsmiljøer representeres i Cubes Construction gjennom Folksom og Bonum.

– Det er fantastisk mulighet og en stor styrke å få inn medeiere som skal være med og videreutvikle dette sammen med oss. Vi har sett et stort potensial i våre produkter og med partnere på laget har vi nå en kjempemulighet til å løfte denne teknologien videre inn i byggemarkedet, sier gründerne Harald Andersen og Ole Henrik Eftedal.

Bonum på sin side ser på dette som en strategisk investering som sammenfaller godt med enkelte av deres prosjekter fremover, og Folksom ser flere synergier.

– Dette er en spennende mulighet for oss til å ta posisjon som tilbyder av modulære enheter, uttaler administrerende direktør Pål Egeland i Folksom.

Han er også glad for å ha fått med Britt Røed Lohne til å lede satsingen. Hun har de de siste sju årene vært daglig leder i entreprenørselskapet WK Entreprenør.

– Jeg synes det er spennende å få bidra i et selskap som skal tilby teknologi, konsepter og løsninger som gjør at vi kan bygge raskere, bedre og smartere i tillegg til at løsningen ser stilig ut. Det er også svært inspirerende å delta sammen med solide, profesjonelle og innovative eiere, uttaler hun.

– Med hennes nettverk, kompetanse og profesjonalitet har vi allerede lagt et godt grunnlag for å skape et godt produkt, påpeker Egeland.

Selskapet er i prosess med å sertifisere modulløsningene og hente inn flere ressurser til å utvikle og lede prosjektene fremover.

– Vi har allerede fått mange spennende henvendelser og vil så snart produktene er klare og sertifisert sette i gang med leveringen av prosjekter i Cubes, sier Røed Lohne.

Markedssjef og partner Ruben Wilhelmsen i Bonum sier det er flere aspekter ved CSI Smart modul de finner interessant, uten å gå ut med noe konkret.

– Eiendomsbransjen er i stadig utvikling og vi ser store muligheter fremover i modulbygg, i tillegg sammenfaller dette godt med vårt fokus om dagen gjennom konseptet Bonum NXT, hvor vi jobber med nettopp hvordan vi kan anvende ny teknologi, alternative boformer, miljøteknologi og innovativ arkitektur i våre prosjekter, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere
Leieprisene vil fortsette å stige. Her er grunnen
Aktuelt
Vil doble arealet ved Akerselva (+)
Utvikling