Hanket inn 11 000 meter

Fabritius Gruppen har fått inn OneMed til et nybygg på 11 000 kvadratmeter på Berger.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Bygget er et nytt lager- og logistikkbygg som skal stå klart for innflytting til sommeren 2017. Leiekontrakten er på ti år. OneMed AS vant nylig en anbudskonkurranse om drift av Helse Sør-Øst sitt nye forsyningssenter for medisinsk og ikke-medisinsk forbruksmateriell.

– OneMed er svært glade for å kunne inngå kontrakt med Fabritius Gruppen for bygging av det nye anlegget, og vi er trygge på at vi får et bygg som tilfredsstiller alle kravene som ligger til grunn for lagring og håndtering av medisinsk forbruksmateriell. Beliggenheten på Berger er svært gunstig og blir et viktig bidrag for å yte en optimal leveringsservice til alle sykehusene i Helse Sør-Øst, sier Knut Pettersson, daglig leder for forsyningssenteret.

Fabritius Eiendom solgte før jul i fjor alle aksjene i Ulven AS til OBOS, og vil nå jobbe videre med å utvikle eiendomsporteføljen.

– Fabritius Gruppen har en strategi i å bygge en større eiendomsportefølje i årene fremover. Prosjektet med OneMed er et flott anlegg som passer inn i den strategien, og vi er godt fornøyde med at OneMed valgte vår eiendom på Berger til deres nye forsyningssenter» sier Asgeir Solheim, adm. direktør i Fabritius Gruppen.

De seneste årene har stadig mer lager- og logistikkvirksomhet flyttet ut av Oslo til nye logistikk-områder i Follo og aksen fra Berger nordøst for Oslo til Gardermoen. Fabritius Gruppen mener at det er i ferd med å dannes et nytt logistikkcluster på Berger. I nabolaget til OneMed-bygget utvikler Skanska sin nye Skanska Teknologipark, og Fabritius har tidligere bygd Wittusen & Jensen AS’ lager- og logistikkanlegg på Berger.

Powered by Labrador CMS