Stig Bech har vært kjent som Norges beste eiendomsadvokat i en årrekke.

Stig Bech ny sjef i Solon Eiendom

Stig Bech er den nye sjefen i Solon Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver den børsnoterte boligutvikleren i en melding. Stig Bech har i mange år vært kjent som Norges beste eiendomsadvokat i en rekke advokatkåringer, og har de seneste 16 årene vært partner i BAHR. Han også vært advokat i Wikborg Rein, Kredittkassen og inspektør i Kredittilsynet. Han begynner i den nye jobben i januar 2019.

Les også: Så mye betaler ny tech-hub for å leie Myntgata 2

– Vi er stolte over at vi har fått med Stig på laget i den videre utviklingen av Solon Eiendom. Solon har siden børsintroduksjonen i 2016 hatt en sterk organisk vekst innenfor boligutvikling – med fokus på kvalitet og førsteklasses arkitektur. Solon vil i tiden fremover bygge videre på denne kompetansen – men også utvide vyene, både hva gjelder geografisk nedslagsfelt og type utvikling. Stig har en lang og bred erfaring som en av landets beste eiendomsadvokater, og ikke minst dyp kommersiell innsikt og stort nettverk. Sammen med ham står vi solid rigget for neste fase i Solon Eiendom, sier styreleder Simen Thorsen.

– Jeg har lenge hatt sans for det Solon har bygget opp. I dag er selskapet i første linje på boligutvikling, med fokus på kvalitet og arkitektur som få andre kan konkurrere med i Norge. Jeg gleder meg til å bygge videre på dette og videreutvikle selskapet. Jeg har en sterk tro på selskapet, selskapets ansatte og selskapets samarbeid med utviklere med komplementerende kompetanse, sier Bech i en kommentar.

Stig Bech tar over etter at Andreas Martinussen overraskende sluttet sist uke for å begynne i Fredensborg. Bech vil bli tildelt 2 millioner opsjoner med rett til å tegne inntil 2 millioner aksjer til kurs 30 kroner.

Powered by Labrador CMS