FLERE NYE MEDARBEIDERE: Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

Höegh Eiendom ansetter

Höegh Eiendom har styrket stallen med tre nye ansettelser, for å møte kommende store prosjekter.

Publisert Sist oppdatert

Steinar Løvdal er ansatt som utleiesjef for Höegh Eiendoms virksomhet på Verket i Moss fra november 2017. Virksomheten på Verket er stor, og utleie av næringslokaler vil bli et sentralt område i tiden fremover. Ikke minst blir det viktig å fylle Ankers Hus og M6 med relevant og fremtidsrettet aktivitet.

NY UTLEIESJEF: Steinar Løvdal.

– Steinar har allerede vært på plass et par måneder, og er godt i gang som utleiesjef, ifølge Jan-Erik Kristiansen, direktør for forretningsområde Moss i Höegh Eiendom.

Løvdal kommer fra en annen del av selskapet, Höegh Shipping, der han har vært i 19 år.

LES OGSÅ: Ny ledergruppe i Eiendomsspar

Stig Atle Nilsson er ansatt som prosjektleder for Höegh Eiendoms virksomhet i Ski og Askim fra 1. januar 2018. Mange prosjekter er planlagt og skal igangsettes de nærmeste årene, blant annet et nytt næringsbygg på 3500 m2.

NY PROSJEKTLEDER: Stig Atle Nilsson.

En storstilt planlagt utbygging av Ski Øst vil dessuten føre til stor virksomhet for Höegh Eiendom innen både bolig og næring på Ski fremover.

Nilsson kommer fra finske Citycon, og har bred kompetanse fra tunge eiendomsprosjekter.

Andrey Meschansky er ansatt som ny prosjektleder på Verket i Moss fra 1. februar 2018. Han skal ta tak i boligprosjektene på Verket. I øyeblikket er totalt 165 leiligheter under oppføring, og ytterligere 70 leiligheter planlegges igangsatt i løpet av 2018. På lang sikt skal cirka 2000 leiligheter utvikles på Verket.

LES OGSÅ: Ansetter advokat med fokus på plan- og bygningsrett

NY PROSJEKTLEDER: Andrey Meschansky.

Meschansky kommer fra Solon Eiendom, og har også flere år bak seg i entreprenørbransjen. Han har bred erfaring fra arbeid med flere store boligprosjekter, er lokalt forankret og bor i Moss.

– Han har den kompetansen vi var på jakt etter for å utvikle boligprosjektene i Moss videre, sier utviklingsdirektør Atle Sundby.

Powered by Labrador CMS