Den nye ledergruppen i Eiendomsspar. Fra venstre Sigurd Stray, Christian Ringnes og Jon Rasmus Aurdal.

Ny ledergruppe i Eiendomsspar

Christian Ringnes har fått med seg Sigurd Stray og Jon Rasmus Aurdal til den nye ledergruppen i Eiendomsspar.

Publisert Sist oppdatert

Sigurd Stray blir viseadministrerende direktør i Eiendomsspar. Han har vært eiendoms- og utviklingsdirektør i selskapet og får ansvaret for Eiendomsspars drifts-, markeds- og prosjektaktiviteter. Jon Rasmus Aurdal er ansatt som ny finansdirektør og får ansvaret for finans, regnskap og forvaltning. Han kommer fra stillingen som CFO i NAF-Gårdene. Christian Ringnes er godt fornøyd etter å ha satt sammen den nye ledergruppen i Eiendomsspar.

– Jon Rasmus er håndplukket i en meget grundig prosess for å finne ny finansdirektør. Med sin bakgrunn som statsautorisert revisor og konsulent i PWC, samt finanssjef og finansdirektør fra henholdsvis Høegh Eiendom og NAF-Gårdene, kombinerer han stor innsikt i økonomispørsmål, med transaksjonserfaring og finansieringserfaring på en meget god måte. Sigurd Stray, som har arbeidet med stort hell i Eiendomsspar de siste 7 årene, har bevist seg som en unikt dyktig eiendomsmann som behersker alle fasetter av faget på en mesterlig måte. Jeg ser meget frem til å arbeide nært sammen med disse to ekstraordinært dyktige kollegene i mange år fremover for å skape fortsatt fremragende resultater for Eiendomsspar, skriver Ringnes i en e-post til Estate Nyheter.

Ringnes mener den viktigste grunnen til Eiendomsspars suksess har vært at selskapet har en flat organisasjon, med medarbeidere som har mye myndighet og ansvar.

– Ledertrioens viktigste oppgave er å legge til rette for at Eiendomsspars medarbeidere forblir skytterkonger og skytterdronninger. Videre vil ledertrioen ha overordnet ansvar for kjøp og salg, finansiering, prosjekter, drift og utleie. Den ungdommelige kraft og energi som Sigurd og Jon Rasmus bringer med seg, vil bidra til modernisering og foryngelse av Eiendomsspar, fortsetter Ringnes.

– Det er en utrolig spennende mulighet å få være med på å videreutvikle Eiendomsspar. Det er ett av de mest spennende eiendomsselskapene i Norge, så jeg gleder meg. Jeg får et overordnet ansvar for utvikling, marked, prosjekter og drift, og så får Christian mer tid til de lange linjene, sier Sigurd Stray.

Powered by Labrador CMS