BYGGESTART: Her, på den 13 mål store tomten like ved E18 og den tidligere bomstasjonen i Lier, er byggingen av Kjellstad Næringspark nå i full gang.  Utbyggerne Marius Vilhelmshaugen(t.v.) i Holtefjell Eiendom(t.v.) og Hakon Lærum i Kontorhuset kan blant annet tilby leietakerne en helt unik kontorhotell-løsning. Foto: Torbjørn Tandberg

Er i gang med byggingen av 15.000 m2 ny næringspark

Holtefjell Eiendom er i gang med byggingen av et 15.000 kvadratmeter stort næringsbygg midt mellom Drammen og Asker. Fortsatt er store deler av bygget ledig.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har signert kontrakter for mer enn halvparten av kvadratmeterne, så vi er klar til å stikke spaden i jorda, sier eiendomssjef Marius Vilhelmshaugen til lokalavisen Lierposten.Har blitt dyrereDet betyr at det fortsatt er muligheter for de som jakter lokaler i området. Utbygger av Kjellstad Næringspark er Holtefjell Eiendom som er en del av Holtefjellgruppen. Nå bygger Holtefjellgruppen det som blir den største nye næringsparken i drammensregionen det neste året. Prosjektet har en kostnadsramme på om lag 300 millioner kroner, noe som er rundt 100 millioner kroner mer enn da de gikk ut og fortalte om planene for vel et år siden. Bygget settes opp i to byggetrinn med ferdigstillelse i henholdsvis i desember 2018 og i løpet av første halvår 2019.

LES OGSÅ: Planene klare

Plass til flereI en pressemelding forteller eiendomssjef Vilhelmshaugen at det er fortsatt er god plass tilnye leietakere. Noe av det som trekkes frem som unikt med bygget, er de arealeffektive og fleksible kontorløsningene. Utleier planlegger å etablere kontorhotell-konseptet ”Kontorhuset Flex” i eiendommen.– Vi vil ha opp mot 600 kvadratmeter med fleksible kontorarbeidsplasser som sammen med bedriftsrestaurant og møte- og konferanseavdeling skal utgjøre selve hjertet i bygget. Det unike er at vi som eier og utleier selv også drifter det nye kontorhotell-konseptet. Dermed har vi full kontroll i forhold til utnyttelse og fleksibilitet, noe som kommer leietakerne til gode, forklarer eiendomssjefen.Vilhelmshaugen legger til at bygget også etter alt å dømme blir det mest miljøvennlige næringsbygget i drammensregionen med Breeam Very Good-sertifisering.– Leietakere og bedrifter stiller stadig høyere miljøkrav, og vi ønsker å ligge helt i forkant på det området, sier Vilhelmshaugen.

NCC byggerDet er NCC som skal bygge kontor- og kombinasjonsbygget, og som selv også flytter inn i næringsparken.– NCC samlokaliserer avdelingene i Drammen og Asker og flytter inn i nybygget på Kjellstad. I tillegg til NCC vil elektroselskapet og Jacobsen Elektro leie en stor del av arealet, og så jobber vi med flere andre spennende leietakere. Bygget vil ha plass til over 300 arbeidsplasser når det er fullt utnyttet, sier Vilhelmshaugen.

Powered by Labrador CMS