Adm dir Marianne Andreassen i Lånekassen og Styreleder Bjørn Vedal, Nye Fyrstikkalleen 1 AS, som kontrolleres av JB Ugland Eiendom AS.

Ny stor leiekontrakt på Helsfyr

Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr har landet en leiekontrakt med Statens Lånekasse for utdanning på 4200 kvadratmeter.

Publisert

Det er bare to uker siden at det ble kjent at JB Ugland Eiendom AS landet en stor leiekontrakt på over 20 000 kvadratmeter i Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr. Arbeids- og velferdsdirektoratet signerte 20 600 kvadratmeter i bygget som er under oppføring. Nå har JB Ugland Eiendom landet enda en stor leiekontrakt i nybygget. Lånekassen skal leie 4200 kvadratmeter i Fyrstikkalléen 1.

Hovedeier for eiendommen er JB Ugland Eiendom AS, som er en stor eiendomsaktør på Sørlandet. JB Ugland Eiendom har den senere tid også satset bevisst på Oslo-markedet

– De inngåtte leiekontraktene med Lånekassen og Arbeids- og velferdsdirektoratet er viktige for JB Ugland, og vi takker våre nye leietakere for tilliten. Kontraktene viser at Helsfyr er en god kontorbeliggenhet, og et attraktivt område for offentlige og private aktører. Vi ser frem til å samarbeide med dem om å skape et moderne og godt kontorprosjekt, sier adm. direktør i JB Ugland Eiendom, Bjørn Vedal.

Vedal er hyret inn for utvikling og gjennomføring av prosjektet, som er tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter. Thomas Bagn, partner og rådgiver i Malling & Co Næringsmegling, er rådgiver for utleie av eiendommen.

Fyrstikkalléen 1 består av tre nye, sammenvevde kontorbygg med innholdsrike, fremtidsrettede fellesarealer. Lånekassen og Arbeids- og velferdsdirektoratet skal bruke til sammen to av de tre byggene. Ifølge JB Ugland Eiendom er det fortsatt ledige lokaler til nye leietakere i ett énbruker-bygg eller deler av det gjenstående nybygget.

Powered by Labrador CMS