Patrick Telfers er ny leietakerrådgiver i Cushman & Wakefield Realkapital.

Ansetter leietakerrådgiver

Cushman & Wakefield Realkapital har ansatt Patrick Tepfers som senior rådgiver innenfor leietakerrådgivning.

Publisert Sist oppdatert

Cushman & Wakefield Realkapital (tidligere DTZ Realkapital) styrker sin Leietakerrådgivningsavdeling ved å ansette Patrick Tepfers som Senior Rådgiver.

Patrick har hatt mange ledende posisjoner i norsk næringsliv, senest som adm. dir. for Norsk Design-  og Arkitektursenter.  Han har også lang erfaring fra reklamebransjen, bl.a. som adm. direktør for Leo Burnett og Publicis Gruppen.  Patrick var også viseadm. Direktør for JBR McCann og ledet deres relokalisering fra Oslo sentrum til Myrens Verksted. Rådgiver i denne prosessen var Cushman & Wakefield Realkapital (tidligere DTZ Realkapital).  Patrick har en MBA fra Handelshøyskolen BI og er også Sivilingeniør Bygg fra NTNU.

– Dette er et ledd i et kontinuerlig arbeid for å styrke vår konkurransekraft og tilby våre kunder høykvalitets rådgivning med eiendom som strategisk verktøy. Vi hadde et utmerket og hyggelig samarbeid med Patrick i prosessen med JBR McCann, og er kjempefornøyd med at han nå begynner hos oss.Patrick er en veldig kunnskapsrik person med sterk strategisk forståelse, masse erfaring og et stort kontaktnett.  I tillegg har han et enormt bra humør og en smittende energi. Vi ser virkelig frem til å få han integrert i teamet så raskt som mulig og er glad for at Patrick kan starte allerede 1. mars i år, sier Leder for Leietakerrådgivning i Cushman & Wakefield,  Partner Tor Svein Brattvåg.

– Jeg har fulgt med i utviklingen til Cushman & Wakefield Realkapital over flere år, og er imponert over hva de har fått til. Det er et veldig kompetent og resultatorientert team, og menneskene er også utrolig hyggelige. Det er en fantastisk flott kombinasjon. At de fortsatt er ambisiøse og ønsker videre utvikling, motiverer meg veldig og jeg ser frem til å få bli en del av dette flotte teamet, sier Patrick Tepfers

– Vi er veldig glad for at vi nå har fått en meget erfaren og kunnskapsrik medarbeider med på vårt allerede erfarne team, sier Anne Bruun-Olsen, Adm. Direktør i Cushman & Wakefield Realkapital.

Powered by Labrador CMS