Øystein Harkinn blir den syvende analytikeren og verdivurdereren i Newsec.

Ny ansettelse i Newsec

Newsec har ansatt sin syvende analytiker og verdivurderer.

Publisert Sist oppdatert

Newsec har ansatt Øystein Harkinn som ny analytiker og verdivurderer. Han kommer fra stillingen som prosjekt- og utviklingssjef i Norges TakseringsForbund (NTF). Før det har han vært spesialrådgiver i OPAK.

– Vi gleder oss til å få med Øystein på laget. Øystein vil tilføre Norges største verdsetter enda mer erfaring og spisskompetanse i en stadig mer profesjonalisert bransje. Med Øystein teller avdelingen 7 analytikere, sier adm. direktør Jon H. Dahlberg Årstad.

Newsec har ambisjoner om at eiendomsrådgiveren og næringsmegleren skal være en foretrukket samarbeidspartner innenfor byggelånsoppfølging. Harkinn vil få et særskilt ansvar for det.

– NTF har vært en flott arbeidsplass med et sterkt faglig miljø. Er svært takknemlig for den erfaringen jeg har fått, samt oppgaver og ansvar jeg har fått delegert i tiden i NTF. Takstbransjen går en spennende tid i møte og det er vemodig å avslutte arbeidsforholdet her. Samtidig har jeg nå lyst å bli med på en spennende reise videre i Newsec, et selskap jeg kjenner godt før. sier Harkinn.

Powered by Labrador CMS