Petter Platou går fra DTZ Realkapital (Cushman & Wakefield Realkapital) til Colliers International.

Henter fra DTZ

Colliers International har ansatt Petter Platou til sin satsing på på verdivurdering.

Publisert

Petter Platou kom fra stillingen som verdivurderer og rådgiver i DTZ Realkapital (som nå har skiftet navn til Cushman & Wakefield Realkapital). Han skal lede den nye verdivurderingssatsingen til Colliers International. Colliers hadde et knallsterkt 2016 og er på jakt etter videre vekst.

– Det er en spennende mulighet til å være med på å starte opp en ny enhet i Colliers innenfor verdivurdering. Jeg har drevet med verdivurdering de seneste årene i DTZ og gleder meg til å være med på å konkurrere om å bli blant de ledende i bransjen. Verdivurdering er noe kundene til Colliers har etterspurt, sier Petter Platou til Estate Nyheter.

Petter Platou har tatt en master innenfor eiendomsutvikling og har både jobbet innenfor eiendomsutvikling og verdivurdering i DTZ. Han har arbeidet i seks år i DTZ.

– Vi har ansatt Petter Platou på grunn av hans faglige kompetanse samt kontaktflate innen aktører som driver med næringseiendom i Norge. Petter har drevet med verdivurdering lenge, og har en stor kompetanse innen dette området. I tillegg har han erfaring mot å jobbe mot internasjonale kunder. I tillegg så vil Petter passe godt inn i Colliers-familien. Han vil ha et tett samarbeid med vår analysesjef Aleksander Gukild. Han får tittelen Director of Valuation, sier CEO og partner Thor Bjørdal i Colliers International.

Powered by Labrador CMS