KAPRET P-PLASS-AVTALE: Snorre Bentsen.

Bentsen tilbake på Oslo Lufthavn

Avinor Oslo Lufthavn har signert leiekontrakt med ONEPARK, som eies av Indigo Invest og Snorre Bentsen, for drift av parkeringstjenester ved hovedflyplassen de neste fem årene.

Publisert Sist oppdatert

– Etter en bred anbudsrunde hvor vi fikk inn flere gode tilbud, har vi nå signert kontrakt med ONEPARK AS. Selskapet får dermed ansvaret for å drive Norges største parkeringsanlegg, sier kommersiell direktør ved Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

Frem til nå har Europark forvaltet parkeringsarealene på Oslo Lufthavn.

Les også: Soper inn på parkering

I dag har Oslo lufthavn om lag 7.500 parkeringsplasser innendørs og over 15.000 utendørsplasser. 270 av disse er forbeholdt elbiler, og 30 til motorsykler.

ONEPARK AS ble etablert i 2012 og er eid av Indigo Parking Group AS. Selskapet har parkeringsdrift i sju land og er Norges tredje største parkeringsoperatør.

Les også: Europark fikk sparken

Les også: P-konge refser egen bransje

Indigo Parking Group eies av Snorre Bentsen med familie, som har lang fartstid innen drift av parkeringarealer. Bentsen startet Lufthavnparkering på 1970-tallet, senere EuroPark (1979). I 1999 solgte han den norske, svenske og danske delen av Europark til tyske Apcoa for mellom 600 og 900 millioner kroner.

– Vi gleder oss, og takker Avinor for tilliten. Vi ser virkelig fram til å ta fatt på oppgaven med å møte kundene med nye og spennende produkter og tjenester sier administrerende direktør i selskapet, Leif Nymoen.

Onepark overtar parkeringsdriften i 2017.

Powered by Labrador CMS