Klar for eksamen hos Selvaag

Universitetet i Oslo fikk mandag overrakt sine nye lokaler i Silurveien 2. Der skal studentene gjennomføre 60 000 digitale eksamener i året.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

– Vi har nå fått skreddersydde lokaler for digital eksamen. Vi lagde en kravspek som ble gitt eiendomsavdelingen til Universitetet ved juletider i fjor og er kjempefornøyd med lokalene. I høst skal 20 000 studenter gjennomføre eksamen her i Silurveien 2, sa Gry Anita Hemsing, prosjektleder for Digital eksamen ved Universitetet i Oslo, da hun tok over de nye lokalene i Selvaags Silurveien 2 mandag..

Selvaag Eiendom-sjef Olav Line var strålende fornøyd med arbeidet som er gjort i forbindelse med de nye lokalene til Universitet.

Les også: Flytter til Ullern

– Vi er veldig glade for at Universitetet kommer hit. I vår bransje snakker vi mye om innovative løsninger, men det er ikke så lett. Vi gjør det på energi og ventilasjon, sier Line.

Han mener løsningene de har kommet med for Universitetet viser at det er mulig å lage gode innovative kontorløsninger som er tilpasset det digitale behovet. I løpet av et år vil det bli avholdt hele 60 000 eksamener i de nye digital eksamenslokalene til Universitetet. Totalt har lokalene 488 arbeidsstasjoner. Den totale leieavtalen med Universitetet er på 2500 kvadratmeter, inkludert kontorplassene til avdelingen Digital Eksamen.

Powered by Labrador CMS