Flytter til Ullern

Universitetet i Oslo skal leie 2600 kvadratmeter av Selvaag Eiendom i Silurveien 2.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Silurveien 2 (bildet) er det nye hovedkontoret til Selvaag Gruppen, der de har flyttet inn på drøye 4000 kvadratmeter. Sommeren 2014 var godt over halvparten av lokalene leid ut, men det har gått tregt med noen av arealene.

Men i en pressemelding mandag opplyser Selvaag Eiendom at de har inngått en avtale om leie av lokaler i Silurveien 2 med Universitetet i Oslo. Eiendommen ligger noen hundre meter bortenfor Radiumhospitalet, tett inntil Ring 3.

Avtalen omfatter leie av 2599 kvadratmeter, som skal benyttes til kontor-, kurs- og eksamenslokaler. Universitetet i Oslo skal leie i syv år fremover, med innflytting allerede 1. august 2016. Avtalen er tegnet til det Selvaag Eiendom betrakter som «markedsmessige vilkår».

Gitt den mer pressede utleiesituasjonen vestover, har NE nyheter grunn til å tro at leienivået ligger på noe under 2000 kroner kvadratmeteren.

Adm. direktør Olav Line i Selvaag Eiendom sier til NE nyheter at med den nye kontrakten som er inngått, står det igjen drøyt 3000 kvadratmeter å leie ut i Silurveien 2. Universitet i Oslo skal leie 3. etasje i de tre byggene som er lenket sammen.

– Silurveien 2 er kanskje ikke den første beliggenheten man tenker på, så vi er veldig fornøyd med å ha fått denne kontrakten, sier Line.

Selvaag Eiendom skriver i pressemeldingen at Universitetet i Oslo blir et spennende tilskudd til miljøet i Silurveien. I bygget finnes det for øvrig både legesenter, treningssenter, røntgenlaboratorium, bilpleie og kafé.

Powered by Labrador CMS