Over halvparten utleid

Godt over halvparten av lokalene til det nye hovedkontoret til Selvaag Gruppen er nå utleid.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Selvaag Gruppen skal neste år flytte til nytt hovedkontor i Silurveien 2 på Ullern (se illustrasjon). De legger selv beslag på rundt 4500 kvadratmeter av de fire nybyggene. NE nyheter skrev før jul at den første eksterne leiekontrakten var inngått for Ullern Panorama, som er navnet på prosjektet.

Farmasiselskapet Xellia Pharmaceuticals flytter fra Harbitzalléen 3 på Skøyen. Xellia Pharmaceuticals kommer til å leie ca. 2000 kvadratmeter i Ullern Panorama.

Ifølge en annonse står det nå igjen 8400 ledige kvadratmeter av totalt 19 500 kvadratmeter («lyse» lokaler er tidligere oppgitt til 17 800 kvadratmeter). Det betyr at nye leietakere er på plass, men adm. direktør Lars Erik Kirkeng i Selvaag Eiendom AS vil overfor NE nyheter ikke konkretisere hvem de er.

– Vi har skrevet to nye kontrakter i løpet av våren, men kan foreløpig ikke gå ut med navn på noen av dem ennå. Jeg regner med at vi over sommeren har kommet så langt at vi kan annonsere leietaker. Vi skulle gjerne fortalt markedet om disse endringene, men må respektere leietakers ønske, sier Kirkeng.

– Det vi kan si, er at vi opplever at interessen for Silurveien 2 er god. Aktiviteten er økende nå som bygget blir mer ferdig og produktet kan tas nærmere i øyesyn. De lokalene som nå er ledige, er i all hovedsak de to øverste etasjene i de tre siste byggene, kanskje de aller beste arealene i hele prosjektet, fortsetter han.

Det er antatt at topp leienivå i Ullern Panorama vil ligge noe over 2000 kroner kvadratmeteren. Minimum utleieareal for de ledige lokalene er for øvrig 750 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS