Første kontrakten for Selvaag

Selvaag Eiendom har inngått sin første eksterne leiekontrakt i storprosjektet Ullern Panorama.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det var høsten 2010 Selvaag Gruppen bestemte seg for å satse på det 18 000 kvadratmeterstore kontorprosjektet bortenfor Radiumhospitalet, rett før man kjører inn i østre Granfosstunnel (se illustrasjon). Komplekset vil bestå av fire bygg når det står ferdig i 2015 og er planlagt for totalt 1100 arbeidsplasser.

Selvaag Gruppen skal selv leie drøyt 4500 kvadratmeter i Silurveien 2, som er den offisielle adressen. Nå er også farmasiselskapet Xellia Pharmaceuticals klar for Ullern Panorama, som første eksterne leietaker.

Må utDe flytter høsten 2014  fra Harbitzalléen 3 på Skøyen, et bygg og et område som skal transformeres av MøllerGruppen Eiendom. Xellia Pharmaceuticals kommer til å leie ca. 2000 kvadratmeter i Ullern Panorama.

Seniorrådgiver Anne G Kolstad Skogheim i DTZ Leietakerrådgivning har bistått Xellia Pharmaceuticals i søket. Hun opplyser til NEnyheter at selskapet har inngått en 10-årig leiekontrakt for 5. og 6. etasje, med laboratorier i den øverste etasjen. Dette blir derfor lokaler tilpasset Xellias virksomhet. I overkant av 6500 kvadratmeter i Ullern Panorama er dermed leid ut.

– Ja, 90 prosent av det såkalte ellipsebygget er nå leid ut. Det blir en trinnvis utbygging av Ullern Panorama, med innflytting i fjerde kvartal 2014 for Xellia og Selvaag Gruppen. Vi jobber med et par kandidater til de andre to byggene, men ferdigstillelse her ligger noe lengre frem i tid, sier adm. direktør Lars Erik Kirkeng i Selvaag Eiendom til NEnyheter.

Flytter til GranfosDTZ Leietakerrådgivning har også hjulpet Moss Maritime AS (design- og ingeniørtjenester til offshorebransjen)  med å flytte fra Lysaker Torg 8 (Scandinaviegaarden AS) til ca 2500 kvadratmeter til Vollsveien 17 og Granfos Næringspark. Mustad Eiendom tok i sommer over komplekset fra DNB Næringseiendom.

Vollsveien 17 ble ført opp i 1998 og er av de yngste eiendommene i næringsparken. Lokalene til Moss Maritime er ifølge Kolstad Skogheim totalt rehabilitert og tilpasset selskapets virksomhet. Selskapet går med flyttingen bort fra cellekontorer til en åpen kontorløsning.

Moss Maritime skal leie 1. og 2. etasje i Vollsveien 17 i ti år fremover. Leienivået er «markedsmessig».

Powered by Labrador CMS