VENDER TILBAKE: Etter to og et halvt år hos LINK arkitektur går Ferry Smits tilbake til Rambøll.

Tilbake til Rambøll

– Det er godt å komme tilbake igjen.

Publisert

Ferry Smits er tilbake hos Rambøll, og blir en del av miljøet i Trondheim. Der han har jobbet nærmere ti år. De siste to og ett halvt årene har han imidlertid vært i LINK arkitektur, som rådgiver for teknikk og miljø, samt ledet deres miljøsatsing.

– Det er veldig gledelig at Ferry kommer tilbake til oss. Han er en unik ressurs som tilfører prosjektene våre stor verdi, sier Dag Denstad, avdelingsleder for spesialfag. Kristin Elvebakk, seksjonsleder for bygningsfysikk er helt enig.

Les også: CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

Del av større rådgivermiljø– Jeg har gått tilbake til Rambøll for å ha mer fokus på det regionale markedet samt å kunne være en del av et større rådgivermiljø. Min rolle skal være som senior rådgiver innenfor bygningsfysikk og energi. Jeg skal ha hovedfokuset på prosjekt, faglig utvikling av bygningsfysikkfaget i Rambøll og utvikle satsingen innen strategi og tidligfase rådgivning sammen med arkitektmiljøet, sier Ferry Smits.

Smits er utdannet M.Sc. fra Danmark og Nederland innenfor bygningsteknologi og husbyggingsteknikk.

Les også: Ny markedssjef i Aspelin Ramm

Mange jern i ildenSmits har vært rådgiver for flere titalls passivhus- prosjekter i hele Norge, og underviser i design av passivhus for ENOVA. Han er oppdragsleder for ENOVA’s rådgiverteam i tillegg er han etterspurt foredragsholder og gjesteforeleser. Han har også jobbet med flere prosjekter med svært høye energi- og miljøambisjoner, som Lerkendal Hotell, Kilden barnehage i Oslo, og vært med på å vinne konkurransen om det nye plusshuset Horten Videregående Skole.

Les også: Bjorå går til Cushman & Wakefield

 

Powered by Labrador CMS