Kjøper Grensen 17

Det andre Retail-fondet til Meyer Bergman har kjøpt Grensen 17 for 30 millioner euro.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Fondet Meyer Bergman European Partners II har dermed gjort sin første investering i Norge når det betalte nesten 30 millioner euro (mellom 260 og 280 millioner kroner, avhengig av hvilken dag valutakursen ble lagt til grunn) for Grensen 17. Selger er Madison og Søylen.

– Som en av Vest-Europas raskets voksende og rikeste hovedsteder, opplever Oslo betydelig interesse fra internasjonale retailaktører som vil etablere seg i et marked dominert av lokale eller nordiske merker, sier Fredrik Kumlin i Meyer Bergman i en pressemelding.

Han mener at kombinasjonen av den harde konkurransen om prime handelslokaler i Oslo og en god og målrettet forvaltning av eiendommen vil være med på å gi eiendommen god avkastning for investorene i fondet.

Grensen 17 ligger parallelt med Karl Johans gate og er på 6500 kvadratmeter. Blant leietakerne er Specsavers, Carlings og Via Victoria, samt noe kontorareal i de øvre etasjene. Eiendommen er på ni etasjer.

Retail-fondet til Meyer Bergman er sulten på flere handelseiendommer i Norge.

– Vi ser aktivt etter andre investeringsmuligheter av denne typen i sentrale Oslo, sier Kumlin.

Arctic Securities var rådgiver for Meyer Bergman European Partners II, mens Akershus Eiendom var rådgiver for selgeren Søylen/Madison.

 

Powered by Labrador CMS