Bygger ut for 900 mill.

Enata Eiendom vil investere 900 millioner kroner i den gamle TrioVing-tomten i Moss de nærmeste årene.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Selskapet, som ledes av Espen Klevmark (se foto), kjøpte i 2010 ICA Maxi-bygget med omkringliggende areal fra TrioVing for 80 millioner kroner. I fjor kjøpte Enata resten av TrioVing-tomten for 72 millioner kroner. 

Moss Avis skriver at Enata Eiendom nå skal gjennomføre en større transformasjon av det tidligere industriområdet. Denne transformasjonen omfatter bygging av inntil 250 boliger, en helsepark og en kontorpark, som kan komme til å romme 500–1000 kontorarbeidsplasser.

Enata Eiendom regner med at investeringene vil komme på 900 millioner kroner, fordelt på 500 millioner kroner i boligutbygging, 200 millioner til kontorpark og 200 millioner til helseparken.Byggestart for boligene er satt til mars 2015.

– Moss mangler en touch av positivitet, sier Espen Klevmark til Moss Avis. Han håper at Enata sammen med andre utbyggere som Höegh Eiendom og Selvaag Bolig skal kunne markedsføre Moss på en bedre måte.

Enata Eiendom har også kjøpt Kolstadgata 1 på Tøyen. Her har de møtt protester fra blant annet Byantikvaren for ombygging av det tidligere tapssluket til Norwegian Property.

Powered by Labrador CMS