Fullt utleid i Storgata

Eiendomsspar har klart å leie ut hele kontordelen av Storgata 51.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Eiendommen er under ombygging og skal rehabiliteres for ca. 114 millioner kroner, eksklusive moms. Arbeidene startet opp i juli og ferdigstilles etter planen i september 2013.

Storgata 51 (se illustrasjon) ble oppført i 1937 og ligger mot hjørnet av Hausmanns gate. Eiendomsspar kjøpte eiendommen i 2007, en eiendom i 8 etasjer og på om lag 10 300 kvadratmeter, hvorav kontordelen utgjør ca. 8500 kvadratmeter.

Det er butikkarealer i første etasje. Eiendomsdirektør Wenche H. Gudmundsen i Eiendomsspar bekrefter overfor NEnyheter at hele kontordelen er nå leid ut.

– Vi er veldig fornøyd. To leietakere flytter inn fra 1. juli neste år, og en fra september eller oktober i 2013, sier Gudmundsen til NEnyheter.

De tre leietakerne som skal inn, er Helseetaten i Oslo, som i dag holder til i Storgata 40 (Legevakten i Oslo), Velferdsetaten i Oslo (Pilestredet 27), samt administrasjonen i Bydel Grünerløkka (Markveien 57).

Ifølge Newsec er lengden på leiekontraktene 5-10 år, mens leienivået ligger fra 1800 til 1985 kroner kvadratmeteren i året. Wenche H. Gudmundsen bekrefter opplysningene overfor NEnyheter.Leietakerne er ifølge Gudmundsen momspliktige, det er altså ingen momskompensasjon ute og går.

Opp mot 2000 kroner kvadratmeteren i leienivå er likevel høyt i denne delen av Oslo, på grensen til indre Oslo øst, men leietakerne får altså nyrenoverte lokaler.

Illustrasjon: Eiendomsspar

Powered by Labrador CMS