Ny finansdirektør i Entra

Anne Harris er ansatt som økonomi- og finansdirektør i Entra Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Harris kommer fra stillingen som sjef for Personal og organisasjonsutvikling og Helse, miljø og sikkerhet i Hydro. Hun har ifølge en pressemelding fra Entra Eiendom mange års erfaring innen økonomistyring, rapportering og regnskap i internasjonale børsnoterte selskaper og har vært 10 år i Hydro og 20 år i Total Norge.

– Jeg er svært glad for at Anne Harris vil tiltre som CFO og bli en del av Entras ledergruppe. Hennes brede lederkompetanse og solide industrierfaring vil gi viktige bidrag til videreutviklingen av Entra. Hun har kunnskap om oppbygging av økonomifunksjoner, implementering av nye systemer og har ledet store prosjekter, sier Kyrre Olaf Johansen, administrerende direktør i Entra Eiendom.

Harris ble leder for Corporate Financial Reporting and Performance i Hydro i 2004, før hun sommeren 2007 ble konserndirektør med ansvar for personal og organisasjonsutvikling. – Entra Eiendom er et spennende selskap med store muligheter. Jeg gleder meg til å bli en del av et av Norges ledende eiendomsselskap og bli kjent med en ny bransje, sier Anne Harris. 

Powered by Labrador CMS