Tech:

TAR UT SYNERGIER: Christian Rasmussen, daglig leder i Hybel, jobber for å få ut synergier av det nye eierskapet.
TAR UT SYNERGIER: Christian Rasmussen, daglig leder i Hybel, jobber for å få ut synergier av det nye eierskapet.

Visma setter fart på Hybel.no

Etter bare en drøy måned under Vismas eierskap, har Hybel.no inngått avtaler med flere av Norges større eiendomsselskaper.

Publisert

Det var i midten av februar at Visma kjøpte opp Hybel AS, som står bak Norges største utleie- og forvaltningsplattform gjennom markedsplattformen hybel.no og forvaltningsplattformen Hybel Premium. Nå er selskapet blitt en del av Visma Property Solutions-paraplyen og Hybel jobber nå for å ta ut synergier med Vismas SaaS-plattformer.

Christian Rasmussen, daglig leder i Hybel, sier at en viktig grunn for integrasjonen med Visma er at flere av kundene i Hybel også har større porteføljer med næringseiendom. Andre har også hatt krav til rapportering og analyse på hele porteføljen som har gjort at Hybel har kommet til kort.

– Samhandlingen mellom selskapene under paraplyen er godt i gang og her vil det komme nyheter på løpende bånd som vil både effektivisere og styrke kundenes drift betydelig. Allerede den første måneden har vi også inngått avtaler med flere av Norges større eiendomsselskaper som eier porteføljer med både næring og bolig. Vi ser umiddelbart at det er et stort effektiviserings- og automatiseringspotensial hos denne kundegruppen, og det er dermed også stor interesse og etterspørsel etter løsningene vi nå tilbyr sammen med andre Visma-selskaper, sier Christian Rasmussen.

Han legger til at 80 prosent av kundene til Hybel i dag jobber på en Visma-eid regnskapsplattform.

– Samtidig vet vi at det er flere tusen eiendomsselskaper som i dag bruker Visma sine regnskapsplattformer, men som fortsatt ikke er kjent med hvordan man kan effektivisere og automatisere utleiedriften sin med Hybel-plattformen. Her er flere spennende innganger til å skape vekst og merverdi for alle parter, sier Rasmussen.

Allerede i dag forvalter utleiere og eiendomsselskaper over 15.000 leieforhold via Hybel Premium. Selskapet har mer enn 750 eiendomsselskaper og ca. 2.500 privatutleiere på kundelisten.

Powered by Labrador CMS