Tech:

NAVNEBYTTE: Michael Angelo Justiniano, Dina Moldestad, Simen Strandos og Giulia Crescenti.
NAVNEBYTTE: Michael Angelo Justiniano, Dina Moldestad, Simen Strandos og Giulia Crescenti.

Flexspace blir Vogl

Flexspace har byttet navn til Vogl AS og vil øke fokus på teknologi og optimalisering av dataene selskapet samler inn.

Publisert

Vogl (tidligere Flexspace) er klar for å øke satsingen. Selskapet, som driver en plattform for utleie av fleksible kontorarbeidsplasser, er allerede etablert i Oslo og Amsterdam. Gjennom 2022 skal Vogl inn i ytterligere seks markeder. Den første lanseringen blir i Stockholm i juni i år, resten av lanseringene vil finne sted gjennom andre halvår. I løpet av de to seneste årene har Vogn levert kontorer til 75 selskaper fordelt på over 40 ulike lokasjoner i Oslo og Amsterdam.

– Med vår nye CTO, Runar løken, i spissen vil vi nå øke fokus på teknologi-delen av selskapet, og optimalisering av måten vi samler data på. I tråd med dette og at vi vokser internasjonalt, er tiden inne for å endre til et nytt navn som omfavner både vårt kjerneprodukt, og vår digitale posisjon. Vogl står for Vacant Offices at Great Locations. Vi mener at vi med et kortere og mer særeget navn enklere vil kunne guide kunden inn på vår plattform, og i tillegg skape en tydeligere og mer unik profil som skiller seg ut i et ellers tradisjonelt kontormarked, sier markedssjef Dina Moldestad.

I fjor høst hentet Vogl inn 12 millioner kroner i en emisjon. Blant emisjonsdeltakerne var Anders Buchards, som også har gått inn i styret i selskapet.

Powered by Labrador CMS