BLIR PROSJEKTLEDER: Anette Valdersnes.
BLIR PROSJEKTLEDER: Anette Valdersnes.

Utvikler med ny boligsatsing

Rexir går i gang med den nye boligsatsingen Tryggbo, som har ansatt Anette Valdersnes som prosjektleder.

Publisert

Det nye boligkonseptet skal realiseres i norske byer som Lillestrøm, Bergen og Stavanger. Men satsingen, som har fått arbeidsnavnet Tryggbo, går først i gang med konseptet i Vestby. Målet er å skape boliger for både unge eldre og seniorer, hvor fellesskapet står sentralt. Anette Valdersnes blir prosjektlder for Tryggbo.

- Målet er å legge til rette for å bo deg inn i en enklere og tryggere alderdom. Et liv hvor du kan være aktiv og føle deg inkludert i et felleskap, sier Valdersnes.

Hun mener mange utviklere allerede har bygget mye bra, både i Norge og i de nordiske nabolandene.

– Tryggbo blir en miks av det beste fra det som er gjort de siste årene, i tillegg til en del unike elementer som vi gleder oss til å presentere nærmere byggestart, sier Valdersnes.

Hun har 25 års erfaring med markedsføring og salgsledelse og har også arbeidet med ulike eiendomsprosjekter de siste årene.

– Vi er veldig begeistret over å få Anette Valdernes med på laget. I tillegg til å være brennende opptatt av livskvalitet og bomiljø for eldre, har hun en bred bransjekunnskap og god kommersiell innsikt, sier Filip Rygg, daglig leder i Rexir.

Rexir Holding er et eiendomsselskap som fokuserer på eiendomsutvikling ved tog- og bybanestasjoner utenfor Oslo, Bergen og Stavanger.

Powered by Labrador CMS