Tech:

HAR TROEN: Kris Riise i Unloc har stor tro på det nye produktet, som er forhåndssolgt i en soft launch.
HAR TROEN: Kris Riise i Unloc har stor tro på det nye produktet, som er forhåndssolgt i en soft launch.

Unloc med ny lansering: – Vanvittig respons

Unloc skulle ha en soft launch for et nytt tilleggsprodukt. – Det var en helt vanvittig respons, sier Kris Riise om den nye digitale porttelefonen.

Publisert

Det er i dag Unloc lanserer Unloc Doorbell, en digital mobil porttelefon med video for bolig- og næringsbygg. Men gründer og CEO Kris Riise har allerede vært i kontakt med noen av de eksisterende kundene for å teste ut det nye produktet.

– Vi har fått en vanvittig respons, med kontrakter på 1 million kroner på bare to ukers soft launch. Nå går vi bredt ut og lanserer tjenesten for alle, sier Riise til Estate Nyheter.

Han mener tiden er overmoden for at det gjøres noe med de gamle callinganleggene, som både er kostbare å installere og å reparere.

Systemet bruker mobiltelefon og en QR-kode.
Systemet bruker mobiltelefon og en QR-kode.

– Vi har rullet ut digitale nøkler lenge, men ser at det er veldig gammeldagse porttelefoner. Når man bruker en digital lås, kan man også ha en digital løsning for dette også. Porttelefoner er jo i realiteten en fasttelefon som vi kan erstatte med at folk bruker mobiltelefonen. Ved bruk av en digital løsning, trenger man ikke kjøpe systemer for hundretusenvis av kroner, sier Riise.

Unloc Doorbells løsning innebærer at brukerne skanner en QR-kode med telefonen og så kommer det opp en liste med folk eller bedrifter man ringer på hos. Ifølge Unloc er det en dynamisk liste hvor folk også kan melde seg ut i perioder.

– Vi starter i hjemmemarkedet først, men det er også potensial i England, hvor man mange steder ikke engang har en porttelefon, sier Riise.

Powered by Labrador CMS