NY JOBB: Torill Valla.

Toril Valla blir partner i Advokatfirmaet Grette

Begynner i avdelingen i Mo i Rana.

Publisert

Advokat Toril Valla vil med virkning fra den 1. september 2024 tiltre som partner i Advokatfirmaet Grette sin avdeling i Mo i Rana ifølge en pressemelding.

– Vi er veldig glade for at Valla skal bidra i en viktig oppbyggingsfase av Grettes satsning på Helgeland og i Nord-Norge, og herunder at vi sikrer et utvidet tjenestespekter lokalt og regionalt, sier managing partner Line Wefald.

Valla har vært partner i Nord Advokatfirma i en årrekke og har spesialisert seg innenfor fast eiendoms rettsforhold, områder som involverer utbygging av infrastruktur, vann- og vindkraftprosjekter samt kontraktsinngåelse i forbindelse med eiendomsutvikling. Valla har i tillegg særlig kompetanse innenfor jordskifte- og landbruksrelatert eiendomsjuss, et område som hun vil følge opp også i fortsettelsen.

Hun har lang erfaring fra ulike stillinger og verv, blant annet i DNB og som styreleder i Coop Midt-Norge. Grette har mye aktivitet i Nord-Norge og med stort fokus på industri, fiskeri og havbruk, energibedrifter, bygg og anlegg. Advokat Thomas Andreassen, som også har sitt kontorsted i Mo i Rana, leder firmaets fiskeri- og havbrukssatsning.

– Dette er alle områder som genererer stort behov for spesialisert kompetanse på eiendomsrettens område, og jeg er derfor veldig glad for at Valla nå styrker laget vårt, sier Andreassen.

Grettes nye kontor ligger i Søndre gate 3 i Mo i Rana. Firmaet har en målsetning om å bli 5-6 advokater ved lokalkontoret den nærmeste tiden.

Powered by Labrador CMS