Karriere:

NY: Daniel Stenbäck tar over ledelsen i Stordalens konsern.

Strawberry får ny toppleder

Stordalen samler all eiendomsaktivitet under en ledelse.

Publisert

Konsernet til familien Stordalen omstrukturerer for å samordne håndteringen av hotelleiendommene og samler all eiendomsaktivitet under en ledelse. Daniel Stenbäck blir administrerende direktør i Strawberry Forever og Strawberry Brothers, samt styreleder i Strawberry Properties, ifølge en pressemelding.

– Ved å samle ansvar og ressurser på denne måten får vi en helhetlig satsning, sier Petter Stordalen.

– Nå vil ansvaret for å finne, utvikle og vedlikeholde hotellprodukter med langsiktig perspektiv være organisert under samme ledelse. Dermed sikrer vi effektivitet og gjennomføringskraft, påpeker administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels.

LES OGSÅ: Taus utbygger bak 89 leiligheter

Foruten de hel- og deleide hotelleiendommene inngår også prosjekt- og forvaltningsselskapet Nordic Property Management i den nye strukturen. Stenbäck skal fortsatt være en del av konsernledelsen i Nordic Choice Hospitality Group og være ansvarlig for nyetablering og eiendomsutvikling.

Daniel Stenbäck tiltrer stillingen 10. august. Han skal fortsatt i være ansvarlig for Strawberry Livings virksomhet som styreleder.

Strawberry består av 11 selskaper hovedsaklig innen eiendom, finans, hotelldrift og kunst. Det eies av Petter, Emilie, Henrik og Jakob Stordalen.

Powered by Labrador CMS