NY: Daniel Stenbäck tar over ledelsen i Stordalens konsern.
NY: Daniel Stenbäck tar over ledelsen i Stordalens konsern.

Strawberry får ny toppleder

Stordalen samler all eiendomsaktivitet under en ledelse.

Publisert

Konsernet til familien Stordalen omstrukturerer for å samordne håndteringen av hotelleiendommene og samler all eiendomsaktivitet under en ledelse. Daniel Stenbäck blir administrerende direktør i Strawberry Forever og Strawberry Brothers, samt styreleder i Strawberry Properties, ifølge en pressemelding.

– Ved å samle ansvar og ressurser på denne måten får vi en helhetlig satsning, sier Petter Stordalen.

– Nå vil ansvaret for å finne, utvikle og vedlikeholde hotellprodukter med langsiktig perspektiv være organisert under samme ledelse. Dermed sikrer vi effektivitet og gjennomføringskraft, påpeker administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels.

LES OGSÅ: Taus utbygger bak 89 leiligheter

Foruten de hel- og deleide hotelleiendommene inngår også prosjekt- og forvaltningsselskapet Nordic Property Management i den nye strukturen. Stenbäck skal fortsatt være en del av konsernledelsen i Nordic Choice Hospitality Group og være ansvarlig for nyetablering og eiendomsutvikling.

Daniel Stenbäck tiltrer stillingen 10. august. Han skal fortsatt i være ansvarlig for Strawberry Livings virksomhet som styreleder.

Strawberry består av 11 selskaper hovedsaklig innen eiendom, finans, hotelldrift og kunst. Det eies av Petter, Emilie, Henrik og Jakob Stordalen.