NYTT VERV: Gunnar Bøyum.
NYTT VERV: Gunnar Bøyum.

Gunnar Bøyum blir ny styreleder i Stor-Oslo Eiendom

Han overtar etter Arild Rygg som etablerte selskapet for 22 år siden.

Publisert Sist oppdatert

Dessuten overtar Anne Jevne for Jon Christian Syvertsen på vegne av Klaveness Marine. Administrerende direktør Mathis Grimstad ser frem til å jobbe tett med den nye styrelederen.

– Stor-Oslo Eiendom er i god vekst til tross urolige tider, og har store og komplekse prosjekter i porteføljen. Vi kjenner Gunnar godt fra de fem årene han tidligere satt i vårt styre. I tillegg har vi lært å kjenne ham som en god konkurrent og særdeles dyktig eiendomsutvikler gjennom rollen som daglig leder i Aspelin Ramm, sier Grimstad i en pressemelding.

Bøyum har vært konsernsjef i Aspelin Ramm Gruppen frem til desember 2022. Han har videre bakgrunn fra flere lederstillinger og verv innen eiendomsrelatert virksomhet.

Bøyum har i dag også styreverv i selskaper som Handelsbanken, Nova Spektrum og Schage Eiendom, for å nevne noen.

– Stor-Oslo Eiendom har gjennom fullførte prosjekter vist at de behersker by- og eiendomsutvikling og er blant de ledende i Norge. Rammebetingelsene vil sette enda større krav til aktørene i tiden fremover. Den jobben tror jeg de klarer, sier han.

Tidligere i vår ble det kjent at Anne Jevne blir head of real estate investments i Klaveness Marine, og vil ta over styreplassen til Jon Christian Syvertsen. Hun er siviløkonom med master innen eiendomsinvesteringer, og har solid erfaring fra eiendomsmarkedet. Hun har lang erfaring med styrearbeid og kjenner Stor-Oslo Eiendom godt gjennom tidligere styreverv i flere av selskapets prosjektselskaper.

Styret i Stor-Oslo Eiendom består i tillegg av Andreas Tronstad (Songa Eiendom), Christian Fossum (Stormbull), Kristin Mortensen (Moro), Steinar Lindberg, Øyvind Vedeler (Astron) og Karsten Hjertholm (Stor-Oslo Eiendom Invest).

Powered by Labrador CMS