TIL STOR-OSLO EIENDOM: Kristian Villa Rikheim.
TIL STOR-OSLO EIENDOM: Kristian Villa Rikheim.

Blir ny prosjektleder i Stor-Oslo Eiendom

Kristian Villa Rikheim er ansatt som ny prosjektleder i Stor-Oslo Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Den sterke veksten i Stor-Oslo Eiendom og en stor prosjektportefølje gjør at selskapet fortsetter å ansette. Nå har Stor-Oslo Eiendom ansatt Kristian Villa Rikheim som ny prosjektleder. Han kommer fra stillingen som prosjekteringsleder i NCC, der han har jobbet med nærings- og formålsbygg.

Kristian Villa Rikheim er utdannet sivilingeniør i bygg fra NTNU og har god erfaring med prosjekteringsledelse innenfor nybygg av bolig, formålsbygg og næring i både private og offentlige prosjekter.

– Det er spennende og gøy å bli en del av teamet i Stor-Oslo Eiendom. Stor Oslo Eiendom har hatt en imponerende vekst og er en markedsledende byutvikler i regionen. Selskapet har mange dyktige ansatte som jeg gleder meg til å jobbe sammen med for å realisere gode og bærekraftige prosjekter, sier Villa Rikheim.

– Stor-Oslo Eiendom har en voksende portefølje av byutviklingsprosjekter. For å nå vårt mål om bærkraftig byutvikling trenger vi stadig påfyll av god og variert kompetanse i vår organisasjon. Tverrfaglighet og samarbeid er grunnleggende verdier i vår organisasjon, og det er den kompetansen som gjør det mulig å utfordre det eksisterende og finne morgendagens løsninger innen byutvikling. Kristian har både riktig kompetanse, erfaring og innstilling og vi er veldig glade for å få ham ombord sier Utviklingsdirektør Arne Brovold

Powered by Labrador CMS