Tech:

SAMARBEID: Jenny Josefine Holen, Prosjektleder og bærekraftsjef i Stor-Oslo Eiendom og Fabian Utigard i Kvist skal samarbeide om BREEAM-sertifisering.

Stor-Oslo Eiendom skal bruke Kvists løsning i hele utviklingsporteføljen

Proptech-selskapet Kvist har fått en fjær i hatten etter å ha inngått samarbeid med Stor-Oslo Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Kvist har utviklet løsninger som strømlinjeformer BREEAM-sertifiseringen fra planlegging og preanalyse og hele veien til produksjonen. Nå skal Kvist bistå eiendomsutvikleren Stor-Oslo Eiendom i alle deres prosjekter med den nylanserte plattformen init.

– Vi er takknemlige for tilliten Stor Oslo Eiendom viser oss og vi gleder oss til å bistå dem i alle deres prosjekter. Rapporteringskrav rundt bærekraft vil bare fortsette å øke de kommende årene, og det er utrolig spennende å kunne jobbe tett sammen med en så miljøambisiøs utvikler som Stor Oslo Eiendom. Her kan vi lære utrolig mye av hverandre, sik at vi sammen kan fortsette å pushe bransjen fremover, sier Fabian Utigard i Kvist.

Stor-Oslo Eiendom har vært en av pionerene blant eiendomsselskapene når det gjelder bruk av ny teknologi, og har tatt i bruk løsninger fra blant annet Spacemaker, Consigli og Defigo. Når selskapet skal BREEAM-sertifisere alle prosjektene, ble Kvist valg som leverandør av verktøy.

– Ved bruk av Kvist sitt verktøy, init, får vi full oversikt over BREEAM-prosessene i alle våre prosjekter. Vi får også lagret all data fra sertifiseringene, som gjør det enklere å samle erfaringer fra prosessene og bidra til at vi kan ta bedre beslutninger basert på erfaringer. Dette er et etterlengtet verktøy som passer svært godt med vår satsning på bærekraft og proptech, sier Jenny Josefine Holen, Prosjektleder og bærekraftsjef i Stor-Oslo Eiendom

Powered by Labrador CMS