Stokker om i ledelsen

Publisert Sist oppdatert

Gjermund Fossnes har vært ansatt i Basale siden 2006 og kommer fra stillingen som forvaltningssjef i Oslo. Han tar over ansvaret for region SørØst etter Peter Jacobsen, som fratrådte sin stilling den 30. juni.

Les også: Avvikler Viken Næringsmegling – melder overgang til Basale

Hentes inn fra RemaI tillegg henter Basale tilbake sin tidligere porteføljeforvalter Alf Martin Brasøygård som ny forvaltningssjef. Brasøygård har det siste året jobbet for Rema Eiendom i Oslo, og vender tilbake igjen til Basale den 1. oktober. Han vil også få det overordnede ansvaret for Basales utenlandske klienter.

– Oslokontoret står for om lag 50 prosent av omsetningen til Basale og vi er sikre på at Gjermund sammen med de tre andre i lederteamet i Oslo vil være med å utvikle Oslokontoret betydelig innen det definerte forretningsområdet av vår virksomhet, sier administrerende direktør Hilmar Auran i Basale til Estate Nyheter.

Les også: Kjøper seg større

Les også: Overtar Opak Eiendomsforvaltning

Lederteamet for region SørØst vil foruten Fossnes og Brasøygård bestå av teknisk sjef Arnstein Stamnes, som har tatt over stillingen til Johan Kleven som 1. mai gikk inn i pensjonistenes rekker, og Trond Harald Lindhagen som har ansvar for Basale Drift.

Godt rigget for videre vekst– Basale Oslo har vært drevet veldig solid de siste årene, og det har gått veldig bra. Nå skal vi fortsette den gode utviklingen og vokse videre, både i antall forvaltede kvadratmeter og som organisasjon i Oslo, sier Fossnes til Estate Nyheter.

– Vi er godt rigget for vekst, både med hensyn til det vi ser er i kommingen og til å ta i mot flere nye oppdrag og mennesker.

Les også: Ny Basale-sjef

– Moden for nye utfordringerFossnes tar over sjefsstolen i Oslo etter Peter Jacobsen som har vært ansatt i Basale i over seks år.

– Jeg har hatt en fin tid i Basale, men etter seks og et halvt år føler jeg meg moden for nye utfordringer. Det er altså ikke noe dramatikk som ligger bak avgjørelsen, men jeg merker at nye utfordringer frister veldig. Tiden var rett og slett riktig for å gå videre, sier Jacobsen.

Les også: Fikk storkontrakt i Sverige

Jacobsen har de siste årene ledet en avdeling i sterk vekst.

– Det har vært en voldsom vekst i perioden jeg har vært her. I dag teller Oslokontoret over seksti personer. På det minste var vi nede i 16 til 18 personer. Vi har også levert sterke resultater år etter år. Da jeg startet måtte vi jobbe veldig med holdningen mange hadde overfor Basale. På den tiden så mange av Osloaktørene på Basale som en trønderbedrift, og ikke en del av Oslomarkedet. I dag er Basale en integrert del av Oslomarkedet og har blitt en nasjonal- og etter hvert også en internasjonal aktør.

– Vi har gjort mye de siste årene for å få inn internasjonale aktører, og jeg tror Basale i dag er den forvalteren i Norge med flest utenlandske kunder. Det sier også noe om den kvaliteten vi har klart å levere, for utlendingene stiller høye krav.

Les også: Går fra Basale til Reitan

– Hva nå, Jacobsen?

– Jeg har spennende ting på gang, uten at jeg vil gå mer i detalj før det videre løp er klart.

Powered by Labrador CMS