SOLGT: Raglamyrsenteret i Haugesund er solgt.

Solgte handelssenter på 13.000 kvm

Tvedt Eiendom har solgt Raglamyrsenteret i Haugesund til God Driv AS.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen, som har adressen Longhammarvegen 6 på Raglamyr i Haugesund, er fullt utleid og består av åtte butikker med leietakere som Skeidar, Sport Outlet, Kid og PetXL. Det er Colliers International som har vært megler i transaksjonen. Advokatfirmaet Schjødt har vært juridisk rådgiver for selger.

Tvedt Eiendom AS driver kjøpesentrene Tvedtsenteret og MagasinBlaa i Stavanger, i tillegg til Raglamyrsenteret i Haugesund som nå selges.

FOKUS: Siri Nybø i Tvedt Eiendom vil fokusere på utvikling av eiendommene i Stavanger.

– Vi selger Raglamyrsenteret for å fokusere på utvikling av våre eiendommer i Stavanger. Eiendommen har vært i familiebedriftens besittelse i nesten 30 år, så det er vemodig å forlate leietakerne og senteret. Vi er glad for at eiendommen i det videre skal forvaltes av God Driv som er en industriell eier, sier adm.dir. i Tvedt Eiendom, Siri Nybø.

Kjøperen God Driv kjøpte nylig Longhammarvegen 24 av Coop, hvor Bauhaus nå etablerer et stort varehus som åpner sommeren 2022.

– Vi jobber for å styrke vår posisjon innenfor handel- og logistikkeiendom i Sør-Norge, og Raglamyrsenteret passer godt inn i denne strategien. Beliggenheten ved siden av eiendommen vi kjøpte i fjor vil kunne gi positive synergier, sier arbeidende styreleder og eier i God Driv, Tore Gustav Drivenes, om kjøpet.

Powered by Labrador CMS