Transaksjon:

9.400 M2: Eiendommen har et samlet areal på 9.400 kvadratmeter.

Solgt for 145 mill.

Tress Eiendom har kjøpt Stabburveien 18 i Fredrikstad.

Publisert Sist oppdatert

Kontor- og handelseiendommen har et samlet areal på ca. 9.400 kvadratmeter. Den er leid ut til Fredrikstad Energi og Storcash, og deler av bygget har nylig blitt oppgradert i forbindelse med inngåelsen av en langsiktig leieavtale med Storcash. Det er også tatt grep for å gjøre bygget mer miljøvennlig og energieffektivt, gjennom å installere et større solcelleanlegg på taket som dekker deler av strømforbruket til bygget.

Selger av eiendommen er en eiergruppering bestående av 12 eiere, hvor Karlander Invest er majoritetseier. Karlander har også forvaltet bygget. Det er Tress Eiendom som er kjøper av bygget.

– Etter å ha fått inn en attraktiv og langsiktig leietaker som Storcash/Norgesgruppen, og i samarbeid med leietakerne gjennomført en rekke bærekraftige tiltak, var vi etter ti års eierskap åpne for å gi en ny eier muligheten til å jobbe videre med det verdipotensialet som ligger i eiendommen. Slik vi kjenner Jarle Villumstad og Tress Eiendom, har vi stor tro på at de er en aktør som vil kunne hente ut dette potensialet, sier Joakim Fuglerud i Karlander Invest..

Villumstad mener Stabburveien 18 er en eiendom som passer fint inn i strategien, både i forhold til beliggenhet og type eiendom.

– Jeg vil berømme Karlander for å ha fått inn Storcash som en attraktiv leietaker. Vi har allerede brettet opp skjorteermene og gleder oss til å ta tak i eiendommen og dialogen med de gode leietakerne. Vi er glad for å få sysselsatt deler av den tilgjengelige kapitalen i denne eiendommen og leter videre etter tilsvarende investeringer, sier Jarle Villumstad.

UNION Norsk Næringsmegling har vært selgers rådgiver i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS