STYKKEVIS OG DELT: Deleie-selskapet &Hamlet inngår samarbeid med Fredensborg Fritid og Olav Thon-gruppen.

Satser på deleie på fjellet

Med Turufjell i porteføljen, er deleie-selskapet &Hamlet nå etablert i Norge, Frankrike og Spania.

Publisert Sist oppdatert

Den drøyt ett år gamle Askeladden-bedriften &Hamlet tilbyr deleie av fritidsboliger. I snitt står fritidsboliger tomme i over 300 dager i året, og ideen til bedriften er bedre utnyttelsen gjennom flere eierskap.

– Dette er i tråd med våre verdier og en del av vår bærekraftstrategi. Vi har et mål om å kunne realisere fritidsboligdrømmen for flest mulig, med stort fokus på fornuftig arealforvaltning. Delingsøkonomi er et riktig og viktig virkemiddel i den sammenheng. @Hamlet er et veldig spennende selskap som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med, sier daglig leder i Turufjell AS, Martine Vee.

Det er Fredensborg Fritid og Olav Thon-gruppen som står bak Turufjell AS, og partnerne har en helhetlig plan for utvikling av destinasjonen som ligger på solsiden av Flå. Turufjell ligger to timer fra Oslo, og er blant de nærmeste fjelldestinasjonene fra det sentrale Østlandet.

Åtte eierandeler

– Kvalitet og bærekraft står sentralt i prosjektene på Turufjell. Ambisjonsnivået er høyt, og det er nedlagt en formidabel innsats for å tilrettelegge for helårsbruk gjennom utvikling av både aktivitetstilbud og serveringssteder, sier Kristian Ellertsen, administrerende direktør og co-grunnlegger av &Hamlet.

I praksis betyr løsningen til @Hamlet at en fritidsbolig deles opp i åtte eierandeler. Personer kan kjøpe opp til fire andeler i hvert prosjekt og disposisjonstiden regnes ut fra eierskapsandelen.

– Vi har håndplukket prosjekter som passer vår profil, og per i dag tilbyr vi fritidsboliger på blant annet Turufjell, Geilo, Kvitfjell og Voss, samt flere gode prosjekter på Costa Del Sol i Spania og i Provence i Frankrike. Vi håper også at dette er starten på et større samarbeid med Fredensborg Fritid som er etablert på mange interessante destinasjoner rundt om i Norge, sier Ellertsen.

Powered by Labrador CMS