ASSOSIERT PARTNER: Sigrid K. G. Ertzaas, som har næringseiendom som arbeidsfelt, har blitt Associate Partner i advokatfirmaet CLP.

Rykker opp i eiendomsteamet i CLP. – Et arbeidsjern

Sigrid K. G. Ertzaas har blitt Associate Partner i advokatfirmaet CLP.

Publisert Sist oppdatert

- Det er kjekt med opprykk. Små team, store og interessante prosjekter og veldig dyktige klienter både innenlands og utenlands. Jeg ser frem til å gi et enda større bidrag til vår innsats innen eiendomsbransjen.

Dette sier eiendomsadvokat Sigrid K. G. Ertzaas til Estate Nyheter, i forbindelse med at hun er tatt opp som assosiert partner i advokatfirmaet CLP. Ertzaas har jobbet i CLP siden 2013 og er tilknyttet fagområdet for næringseiendom. 

Hun arbeider særlig med transaksjoner, leiekontrakter og løpende bistand til eiendomsbesittere.

- God kommersiell teft

- Sigrids forfremmelse er et resultat av det gode arbeidet hun gjør for klientene våre. Hun har god kommersiell teft og er en knakende dyktig advokat. Godt humør og oppveksten i Lofoten kommer godt med i en travel hverdag. Et arbeidsjern jeg hatt gleden av å jobbe med i snart 11 år og nå endelig som partnerkollega. Dette blir veldig bra for alle, sier Håvard Skogvoll, som er leder av eiendomsteamet i CLP.

Managing Partner Fred Arthur Andersen er også fornøyd:

- Siden oppstarten vår for 17 år siden har vi jobbet med å utvikle partnerkandidater fra egne rekker. Opptaket av Sigrid er derfor ekstra gledelig. Hun er en ekte CLP'er som har vært her fra hun studerte. Eiendom er en viktig del av CLP og med Sigrid som partner blir vi enda bedre, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS