NY TOPPJOBB: Salmaen Saeed blir sjef for REBUS Stor-Oslo og skal jobbe med dagligvarefokusert eiendom for Reitan-familien.

Ny direktør for Reitans nye storsatsing

Salman Saeed er ansatt som daglig leder i Reitan Eiendom-selskapet REBUS Stor-Oslo AS.

Publisert Sist oppdatert

Det var for en drøy uke siden at det ble kjent at Reitan Eiendom slo sammen selskapets investeringer innenfor handelseiendom med selskapet Rema Etablering og dannet REBUS Handelseiendom.

– Jeg er veldig glad for å få Salman på laget. Vi så etter en fremoverlent leder, med stort nettverk og bred eksponering inn mot bransjen. Og i så måte er rollen som skapt for Salman. Jeg gleder meg til å se hva han vil få til for REBUS og REMA 1000. I tillegg passer han jo glimrende inn i vår satsning på å rekruttere de dyktigste og hyggeligste folkene. Salman er en person jeg gleder meg til å jobbe med på daglig basis, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i morselskapet REBUS Handelseiendom AS.

REBUS håndterer dagligvarefokusert eiendomsutvikling for Reitan Eiendom, og skal jobbe særlig med gode nyetableringer og flyttinger av REMA 1000 butikker. Selskapet vil jobbe med utviklingsprosjekter i alle størrelser, enten i egenregi eller i samarbeid med gode partnere. Også øvrige utviklingsprosjekter, inkludert boligprosjekter.

Salman Saeed skal sammen med et dedikert team etableringsdirektører og -sjefer sikre konkurransekraften til REMA 1000 i Stor-Oslo.

- Da denne muligheten dukket opp, etter en direkte dialog med Thomas, var det i grunn en veldig enkel avgjørelse for meg å ta, sier Salman Saeed og fortsetter: – Det skal bli gøy å jobbe med et verdibasert og dynamisk familieeid eiendomsmiljø, som tør å satse motsyklisk og som ser mulighetsrommet som finnes i dagens marked. Her får jeg muligheten til å jobbe utadrettet med nettverket mitt for å skape den beste dealflowen for selskapet og bidra til å løfte konkurransekraften til REMA 1000 og REBUS. Nå gjelder det å brette opp ermene og utgjøre en forskjell.

De siste tre årene har Salman Saeed vært regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling, med overordnet ansvar for virksomheten i Oslo og aksen østover til svenskegrensen. Salman har tidligere vært ansvarlig for WeWork sin ekspansjon i nord-europa, vært investeringssjef i Linstow og vært med å etablere Bonum utvikling. For mange er han nok kjent som gründer av Ung i Næringseiendom, og han mottok i 2019 prisen som «Årets Navn» på eiendomsdagene på Norefjell for rollen som leder av foreningen.

Powered by Labrador CMS