Transaksjon:

SOLGT: Pensjonskassen for helseforetakene i hovedstadsområdet (PKH) kjøper denne eiendommen i Berghagan Logistikkpark på Langhus.
SOLGT: Pensjonskassen for helseforetakene i hovedstadsområdet (PKH) kjøper denne eiendommen i Berghagan Logistikkpark på Langhus.

Realkapital Investor selger på Langhus (+)

Salget fremskyndet på grunn av stor interesse fra markedet.

Publisert

Realkapital Investor selger Håndverksveien 13, 15 og 17 i Berghagan Logistikkpark på Langhus. Eiendommen er en logistikkeiendom med bygningsareal på 11 300 kvadratmeter over tre byggetrinn. Eiendommen er fullt utleid til solide aktører på lange leiekontrakter.

Eiendommen ble ervervet i begynnelsen av 2019, da første byggetrinn var ferdigstilt og utleid til Hurtigruta Carglass og Børresen Cooltech. I løpet av Realkapital Investors eierperiode er byggetrinn 2 blitt ferdigstilt og leid ut til Outland og Leko Matter.

Det tredje og siste byggetrinnet som blant annet inneholder kjøle- og fryselager vil bli ferdigstilt 1. april 2021 da Mandarinen Oslo flytter inn i lokalene.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.