FUSJONSKAMERATER: Fra venstre: Martin Engelstad (3D Estate), Aksel Gresvig, Herman Wenstad (Plyo) og Philip R Gundersen (3D Estate).

Plyo og 3D Estate fusjonerer

Proptech-selskapet Plyo og 3D-løsningsselskapet 3D Estate fusjonerer for å styrke posisjonen i markedet for markedsføring av boliger.

Publisert

– Selskapene har samarbeidet tett gjennom mange år og fusjonen er på alle måter den naturlige veien videre for å styrke vårt tilbud til eiendomsmarkedet, sier Philip R. Gundersen.

Han er medgründer og daglig leder i 3D Estate og blir CEO i det nye selskapet som tar navnet Plyo.

Plyo og 3D Estate leverer løsninger for presentasjon, salg og administrasjon av eiendom. Nå skal selskapene bygge en felles merkevare og verdiforslag for å ta en sterkere posisjon som det ledende PropTech selskapet i Norden – med et klart mål om videre internasjonal skalering.

– Norge har i de siste årene markert seg innenfor Prop-Tech på den internasjonale arena. Med kombinasjonen av Plyo sin markedsledende teknologi og 3D Estate sin dype kompetanse innen 3D visualisering og interaktivitet, har vi alle forutsetninger for å bidra til denne trenden. Vår ambisjon er å løfte standarden for digitale kundereiser og presentasjonsverktøy som leder til salg av bolig internasjonalt, sier Aksel Gresvig, medgründer og daglig leder i Plyo.

Plyo og 3D Estate har samarbeidet tett i syv år og selskapene har til sammen over 50 av de 100 største eiendomsselskapene i Norge på kundelisten.

– Selskapene deler kontorer og har over tid bygget opp en sterk og unik felles kultur, som vil forsterkes ytterligere når vi nå samler oss under en felles fane. Vi er stolte av å jobbe med mange av landets mest profilerte og innovative eiendomsaktører, og ser nå frem til å kunne tilby en forsterket og mer helhetlig verktøykasse, sier Philip R. Gundersen.

Powered by Labrador CMS