TAR POSISJON: CEO Torkil Munkhaugen i APEX IT har i løpet av kort tid etablert seg som en stor utleieplattform i Norge.

Kjøperen av Unite Living-boet er klar

Det var APEX IT som var kjøperen da konkursboet til Unite Living solgte virksomheten.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter kunne tidligere i dag fortelle at konkursboet til Unite Living allerede hadde solgt virksomheten til en kjøper. Nå er det klart at det er APEX IT som er kjøperen etter forhandlinger med boet.

Dermed har APEX gjort sitt andre kjøp i løpet av kort tid. APEX, som er en driftsplattform for salg, produksjon og garantioppfølging av nybygg, kjøpte MyRent AS i august. MyRent er en lignende utleieplattform som Unite Living og APEX vil etter overtakelse av begge systemene APEX etablere seg som en av de store utleieplattformen i Norge. APEX ønsker å bygge videre på plattformene og styrke tjenestetilbudet både horisontalt og vertikalt med APEX’s verdiforslag. Utviklingen vil skje i tett dialog med eksisterende kunder.

– Unite Living er bygget på en utrolig moderne og ekstremt skalerbar plattform, som gjør systemet i seg selv utrolig spennende. Vi opplever samtidig kundebasen som solid og lojal. Vi gleder oss veldig til å bli enda bedre kjent med kundene, systemet og bransjesegmentet, sier CEO Torkil Munkhaugen i APEX IT.

Han legger til at systemet vil fortsette som før for kundene til Unite Living, enten man er utleier eller leietaker.

– Vi i APEX ønsker å ta vare på de ansatte og ressursene som eksisterer i selskapet, sier Torkil Munkhaugen.

Unite Living har gått fra en omsetning på 3,6 millioner kroner i 2020, via 5,1 millioner i 2021 til salgsinntekter på 7,4 millioner i fjor og samlede driftsinntekter på 8,7 millioner. Selskapet hadde ved årsskiftet bokført immatrielle eiendeler i form av utvikling for 28,6 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS