KLAR TALE OM NORSK PROPTECH: Håvard Heggem von Krogh, daglig leder i VIRDI.
KLAR TALE OM NORSK PROPTECH: Håvard Heggem von Krogh, daglig leder i VIRDI.

– Tech-toget går nå (+)

Håvard Heggem von Krogh, i VIRDI, opplever proptech-markedet i Norge som et tog som akkurat har forlatt perrongen – toget går nå, og alt skjer i en stadig akselererende hastighet.

Publisert

– Vi har et godt utgangspunkt med et datagrunnlag, som selv om det har en del hull og mangler, er tilnærmet unikt sammenlignet med resten av verden, og det finnes et stort potensial for å dele mer. Dersom aktørene i bransjen ser mulighetene og fordelene av å dele mer av denne dataen for å skape innovasjon, tror jeg vi vil fortsette å se utrolig mange spennende data-drevne løsninger i tiden fremover, sier Håvard Heggem von Krogh, i VIRDI, og legger til at et slikt datagrunnlag som utgangspunkt gir norske selskaper en mulighet til å raskt teste løsninger i hjemmemarkedet, og siden utnytte dette forspranget på en internasjonal arena.

– Et utmerket eksempel på dette er Spacemaker AI, men det finnes også utrolig mange andre spennende løsninger. Selv er jeg ekstremt imponert over det Amir og resten av Marketer Technologies-teamet har fått til, og de ekspanderer raskt sitt internasjonale fotavtrykk. Det samme er jeg med Paulius og Sondre i Antler-backede, Speiz som på rask tid har bygget seg en posisjon som AirBnB for lager og logistikk med både norske og utenlandske aktører på kundelisten, sier han.

von Krogh er daglig leder i VIRDI, som står bak produktene virdi.no og VIRDI API. Førstnevnte er en boligportal myntet på privatmarkedet, gjennom VIRDI API tilgjengeliggjør de funksjonaliteten som finnes på virdi.no for tredjeparter.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.