NYE I OSLO FINANS: Katrine Duns og Marthe Bordal går til Oslo Finans.
NYE I OSLO FINANS: Katrine Duns og Marthe Bordal går til Oslo Finans.

Oslo Finans med ansettelser

Oslo Finans har ansatt Katrine Duns og Marthe Bordal.

Publisert Sist oppdatert

Ansettelsene er et ledd i Oslo Finans’ planer om å styrke eiendomsforvaltningen og analysekapasiteten. Eiendomsporteføljen til forvaltningsselskapet vokser, og Katrine Duns er ansatt som forvalter av Oslo Finans Forvaltning. Hun blir også daglig leder av verdipapirforetaket Oslo Finans AS.

«Katrine vil samtidig også være daglig leder av verdipapirforetaket Oslo Finans AS. Katrine har lang og solid erfaring fra eiendomsbransjen. Hun har vært sentral over mange år i oppbygningen av UNION Eiendomskapital sine fond og eiendomsselskaper, videre har hun også bygget opp Borg Forvaltning sin avdeling i Oslo», opplyser Oslo Finans.

Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Samtidig har Oslo Finans ansatt Marthe Bordal som analytiker. «Hun kommer fra stillingen som Management consulting analyst i Accenture. Hun har erfaring fra ulike analyse oppgaver i Accenture i København med stor forståelse for finans og økonomi», opplyser Oslo Finans.

Marthe Bordal er utdannet fra NTNU Trondheim og har en Master i Finans fra Copenhagen Business School. Hun tiltrådte stillingen i februar og vil bistå Oslo Finans både på eiendom og M&A oppdrag.