TIL ORO: Carina Selven skal jobbe med bærekraft på tvers av porteføljen til ORO.
TIL ORO: Carina Selven skal jobbe med bærekraft på tvers av porteføljen til ORO.

Carina Selven blir leder for bærekraft i ORO

Økt fokus på miljø og bærekraft fra leietakere, banker og investorer gjør at ORO ansetter en dedikert ressurs til arbeidet med bærekraft i porteføljen.

Publisert

– Vi er veldig fornøyde med å ansette Carina Selven med hennes lange erfaring innenfor bærekraft og utvikling. Hun vil styrke teamet og forventes å bidra sterkt til videre vekst og utvikling i ORO, sier Anders Brustad-Nilsen, daglig leder i ORO

Hun kommer fra Bonava hvor hun har vært leder for Helse, Sikkerhet og Bærekraft. Carina Selven har lang erfaring som miljø og bærekraftsansvarlig fra Urbanium Gruppen, sitter i ekspertutvalget for klima og miljø i NITO og er en del av DNs Executive Network Sustainability. Hun vil bidra både strategisk og operativt i ORO. Carina er utdannet ingeniør innen industriell design fra HiØ og er sertifisert Breeam NOR AP fra Grønn Byggallianse. De siste årene har hun også jobbet mye med Svanemerket.

– ORO er et spennende selskap med mye fart og utrolig dyktige og dedikerte ansatte. Jeg gleder meg stort til å bli kjent med porteføljen og å finne de gode løsningene sammen med nye kolleger», sier Carina Selven.

Powered by Labrador CMS