LEDERSKIFTE: Kristian Kinn tar over ledelsen i Opsahl Gruppen etter Anders Opsahl.

Kristian Kinn er ny daglig leder i Opsahl Gruppen

Eier og avtroppende daglig leder,Anders Opsahl tar noen steg tilbake og sender stafettpinnen videre.

Publisert

– Dette er noe jeg har tenkt på lenge. Det er selvsagt blandede følelser, men det føles veldig riktig med dette skiftet med tanke på hvor selskapet er i dag. Det er behov for økt profesjonalisering, og det får vi nå, sier Anders Opsahl som opprettet eiendomsselskapet for mer enn 25 år siden.

Gått gradene

Opsahl Gruppens nye daglige leder, Kristian Kinn, har vært i selskapet i sju år. Han har gått gradene fra å lede utviklingsavdelingen i selskapet, til å nå bli daglig leder.

– Jeg er takknemlig for reisen som har vært og alt jeg har lært om eiendom i løpet av disse årene. Jeg er veldig ydmyk for denne muligheten, og vet hvor mye dette betyr og hvor stor innsats som er lagt ned i selskapet. Det viktigste fremover er å bygge videre på det som er skapt og de flinke menneskene som er her, sier Kristian Kinn.

Opsahl Gruppen er et solid selskap, rigget til videre vekst. Og ambisjonen er nettopp å vokse videre.

– Vi starter nå arbeidet med å utarbeide en ny strategi for selskapet. Vi er en kompetansebedrift med dyktige folk, og om ikke lenge kommer flere av våre store prosjekter som vi har arbeidet med lenge. Utviklingen av bydelen Skullerud i Oslo er ett eksempel på dette, forteller Kinn.

Ser lyst på fremtiden

Opsahl understreker at det har vært viktig for han at en intern ressurs tar over oppgaven.

– På den måten får vi videreført hvem vi er. Og det føles trygt. Kinn mestrer alle tingene han skal som leder. Han er strukturert, kommersiell og en problemløser. I tillegg er han omsorgsfull og bryr seg. Jeg ser frem til reisen videre, sier Opsahl.

Han skal ikke ut av selskapet, men fortsetter som aktiv eier og kommer til å bidra i ulike prosjekter.

Powered by Labrador CMS