NY SJEF: Den tidligere topproeren Rolf Thorsen går fra Oslo S Utvikling for å bli sjef i Selvaag Bolig.
NY SJEF: Den tidligere topproeren Rolf Thorsen går fra Oslo S Utvikling for å bli sjef i Selvaag Bolig.

Ny sjef i Selvaag Bolig klar

Rolf Thorsen blir ny adm. direktør i Selvaag Bolig.

Publisert Sist oppdatert

Det melder den børsnoterte boligutvikleren i en børsmelding. Thorsen er i dag adm. direktør i Oslo S Utvikling, og har tidligere vært sjef for NCC Property Development. Thorsen har også ti medaljer fra VM og OL fra sin idrettskarriere som roer.

– Dette var et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Selvaag Bolig er et ledende bolig- og byutviklingsselskap med bevist gjennomføringskraft, en fantastisk veksthistorie, og noen av landets mest spennende prosjekter i porteføljen. Selskapet har en helt unik posisjon for videre utvikling og det er en ære å få tillitt til å lede selskapet mot nye milepæler, sier Rolf Thorsen

Han begynner i stillingen når han avslutter sin nåværende stilling hos Oslo S Utvikling. Tiltredelse skjer senest første mai 2019. Olav H. Selvaag vil fungere som administrerende direktør frem til Thorsen overtar.

– Selvaag Bolig har vært i stadig utvikling med gode resultater siden børsnoteringen i juni 2012 og etablert seg som en toneangivende aktør innen bolig- og byutvikling i Norge. Det har vært stor interesse for lederjobben, og etter en grundig kartleggings- og rekrutteringsprosess har vi funnet kandidaten vi ønsket oss. Rolf Thorsen er en respektert og visjonær leder som har lang og bred erfaring med eiendomsutvikling og store og komplekse bolig- og byutviklingsprosjekter. Vi føler oss trygge på at han er rett person til å lede og videreutvikle selskapet, sier styreleder Gisele Marchand i Selvaag Bolig.

Selvaag Bolig har stått uten adm. direktør etter at høyt profilerte Baard Schumann overraskende måtte gå på dagen før sommeren. Det er fortsatt ikke klart hva Baard Schumann skal gjøre når hans karantenetid har gått ut.

Powered by Labrador CMS