NY: Styreleder Sissel Leire i Kruse Smith har ansatt Jon Syrtveit som toppsjef.
NY: Styreleder Sissel Leire i Kruse Smith har ansatt Jon Syrtveit som toppsjef.

Ny konsernsjef i Kruse Smith

Styret i Kruse Smith har ansatt Jon Syrtveit som ny konsernsjef etter Heidi Wolden.

Publisert Sist oppdatert

Jon Syrtveit har vært konstituert i stillingen siden mars i år ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Millionerstatning etter mislykket prosjekt 

– Vi er tilfreds med at han er villig til å ta på seg den store oppgaven i en krevende periode for både bransjen og selskapet. Blant flere eksterne og interne kandidater er styrets vurdering at Syrtveit er den som oppfyller kriteriene best. Vi var hele tiden tydelige på at vi skulle ha en moderne og faglig sterk leder med bransjeerfaring, og da er det ekstra gledelig når den beste blant mange gode er en av våre egne, sier styreleder Sissel Leire.

LES OGSÅ: Godt salg av leiligheter på elvebredden

Jon Syrtveit startet i Kruse Smith som økonomidirektør i 2003 og ble regiondirektør for region Syd i 2008. Han har levert gode resultater for selskapet. Det er en krevende tid å ta over som toppleder i Kruse Smith og i entreprenørbransjen generelt. Selskapet har krevende år bak seg, og langtidseffektene av koronapandemien skaper usikkerhet for en hel industri.

LES OGSÅ: Dette er den arresterte eiendomstoppen

– Min viktigste jobb fremover blir helt klart å skape lønnsomhet i selskapet. Vi skal lære av våre feil, men så skal vi se fremover. Jeg vet hva som bor i dette selskapet, og det fyller meg med optimisme, sier den nye konsernsjefen.