Ny Entra-sjef for Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Sonja Horn vil rapportere til administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen og inngå i selskapets konsernledelse. Nysteen sier i en pressemelding at han er fornøyd med å få Horn med på eiendomsteamet i Entra.

– Bred erfaring– Horn har bred erfaring fra eiendomsbransjen der hun har jobbet med finansiering, transaksjoner og verdioptimalisering av næringseiendom. Hennes kompetanse vil være svært relevant for oss i den spennende fasen selskapet nå er inne i, sier Nysteen.

Les også: Ny Entra-direktør

Les også: Bygger miljøbygg for Entra

Les også: Kjøper Schweigaardsgate 16

Horn har arbeidet i Statoil Fuel & Retail siden 2011 hvor hun var ansvarlig for etablering og implementering av en eiendomsstrategi i Skandinavia, Baltikum, Polen og Russland. Hun har også arbeidet med transaksjoner og senest med implementeringen av selskapets nettverksstrategi.

Nysteen henter på denne måten en av sine tidligere kolleger over til Entra. Før Nysteen ble administrerende direktør for Entra, var han CFO i nettopp Statoil Fuel & Retail.

Les også: Høy fart inn i 2013

Finans og eiendomHorn har tidligere vært partner i Union Norsk Næringsmegling, hvor hun blant annet jobbet som rådgiver ved salg av næringseiendom. Tidligere arbeidet Horn i Danske Bank hvor hun har vært banksjef for storkunder og direktør for næringseiendom i Region Oslo/Østlandet.

– Entra er et profesjonelt og velrennomert eiendomsselskap og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med selskapet og de som arbeider der. Jeg ser frem til å bruke min erfaring fra finans- og eiendomsmarkedet til å bidra til å videreutvikle Entra i en spennende periode, sier Horn.

Powered by Labrador CMS