NY: Markus Thrygg har begynt i ny jobb.

Markus Thrygg fra Skanska til Ambita 

Der skal han lede og effektivisere eiendomsutvikling.

Publisert

Markus Thrygg blir leder av eiendomsutvikling i teknologiselskapet Ambita. Han skal lage løsninger som kutter kraftig ned på tiden det tar å bygge og utvikle eiendom, ifølge en pressemelding. 

Ambita er en del av eiendoms- og teknologikonsernet Spir Group, og har lenge vært på jakt etter en person til å løfte sin satsning på tjenester innen eiendomsutvikling. Thrygg hadde sin første dag i ny jobb denne uka. 

– Det første jeg tenkte da de kontaktet meg var at dette er en veldig spennende mulighet. Jeg har jobbet med eiendomsutvikling for Neptune og Skanska siden 2016, og vet akkurat hvor skoen trykker, sier han.

Thrygg er siviløkonom fra Colorado, og har i løpet av årene opparbeidet seg bred erfaring innen eiendomsutvikling. Han vet hvilke utfordringer som bør løses først.

– Skal du gjøre noe med en eiendom er det et informasjonsmylder av planprosesser, byggesaker, byråkrati og detaljer. Eiendomsprosjekter tar både fem og ti år før spaden settes i jorda. Å gjøre disse prosessene mer oversiktlig og digitalisert er fremskritt jeg heier på. Klarer vi å samle og profesjonalisere disse prosessene, er jeg sikker på at vi kan få betydelige kutt i tid og penger innen eiendomsutvikling, påpeker Thrygg.

Riktig erfaring

Daglig leder Arild Elverum i Ambita fremhever Thryggs erfaring som særlig relevant.

– Det er gull verdt å få inn en leder som har sittet på utviklersiden av bordet, poengterer han.

Powered by Labrador CMS